Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 04, 2024

Κάσος: 28χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 13χρονη την ώρα που κοιμόταν – «Μην κλαις, ησυχία»

Στιγμές τρόμου μέσα στο ίδιο της το σπίτι έζησε μία 13χρονη στην Κάσο,

όταν ένας 28χρονος προσπάθησε να τη βιάσει την ώρα που εκείνη κοιμόταν.


Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Ιουνίου. Περί ώραν 03:10 ο 28χρονος εισήλθε από την κεντρική θύρα στην οικία ημεδαπού με σκοπό αρχικά να αφαιρέσει αντικείμενα κι αφού είδε ξαπλωμένη την 13χρονη κόρη του να κοιμάται, της άσκησε σωματική και ψυχολογική βία κλείνοντας με δύναμη το στόμα της, με σκοπό να προχωρήσει σε σεξουαλική συνεύρεση μαζί της παρά την θέλησή της.

 Αφού ξεκούμπωσε το παντελόνι του, πλησίασε την ανήλικη με το σώμα του και το κορίτσι ούρλιαξε και τράπηκε σε φυγή. Ο 28χρονος όταν κατάλαβε ότι ξύπνησε το παιδί έπιασε με γρήγορη κίνηση με το χέρι του και του έκλεισε το στόμα, λέγοντάς του «μην μιλάς, ηρέμησε», «Ησυχία, ησυχία μην μας ακούσει κανένας».

Το κορίτσι τρομοκρατήθηκε και άρχισε να κλαίει. Τότε του είπε ξανά και ψιθυριστά «Μην κλαις, ησυχία». Όταν τον είδε γυμνό άρχισε να ουρλιάζει κι εκείνος μάζεψε το παντελόνι του γρήγορα και πήγε στο διπλανό δωμάτιο.


Αμέσως μετά κατέβηκε ο παππούς της από τον επάνω όροφο, τον ενημέρωσε και εκείνος ήλεγξε το χώρο κι έμαθε ότι αφού πρώτα πήγε να φύγει από ένα παράθυρο και δεν τα κατάφερε έφυγε από την πόρτα που βλέπει την αυλή.


Αμέσως μετά μετέβη σε κατάστημα, προέβη στην αφαίρεση δύο κινητών τηλεφώνων, οκτώ μπουκαλιών μπύρας και του χρηματικού ποσού των 60 ευρώ από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος και τέλος προέβη σε φθορά μιας κάμερας, αφού προηγουμένως χρησιμοποίησε το κινητό του τηλέφωνο ως φακό και την μπλούζα που αφαίρεσε από την οικία με σκοπό να αποκρύψει τα αποτυπώματά του.

Ο 28χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Κάσου την 17:30 ώρα της 28ης Ιουνίου 2024 στο Φρυ Κάσου.


Απολογούμενος ομολόγησε τα όσα του αποδίδονται λέγοντας ότι λίγες μέρες πριν έκανε κάτι εργασίες έξω από την οικία της ανήλικης, την είδε και του άρεσε κι αποφάσισε να μπεί στην οικία της για να κλέψει έχοντας με την μπλούζα του καλυμμένο το πρόσωπό του. Όταν είδε το κορίτσι αποφάσισε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του και αποπειράθηκε να την βιάσει. Μάλιστα τόνισε πως γνώριζε πως ήταν ανήλικη ενώ επεσήμανε ότι έχει απασχολήσει ξανά την αστυνομία σε υπόθεση κλοπών.


Χθες, Τετάρτη 3 Ιουλίου, ο 28χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού με χρήση σωματικής βίας, απόπειρα τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ς μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση του τακτικού Ανακριτή και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου