Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 04, 2024

Αμοργός: Νέα στοιχεία αλλάζουν τα δεδομένα για την εξαφάνιση του 59χρονου τουρίστα


 Νέα δεδομένα στην εξαφάνιση του 59χρονου Αμερικανού τουρίστα Albert Calibet στην Αμοργό, πριν από 23 ημέρες, δημιουργούν τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Debbie Leshane, σύζυγο του 59χρονου, η οποία παραμένει στο νησί και συνεχίζει τις έρευνες, ο άτυχος άνδρας φαίνεται τελικά να μην πήρε το μονοπάτι που ερευνούσαν αρχικά.

«Είχα μια συζήτηση με το ζευγάρι που είδε και μίλησε με τον Albert στην πεζοπορία του περίπου στις 10:50 π.μ. Μου είπαν ότι ο Albert δεν ήθελε να πάει στη Χώρα, ήθελε να ταξιδέψει στο μονοπάτι 8 για τα Κατάπολα. Αυτό είναι το μονοπάτι που πίστευα ότι κινήθηκε ο Albert, αλλά το ζευγάρι είπε ότι εκείνος έστριψε αριστερά προς τη Χώρα, αναζητώντας το μονοπάτι 8 και αυτό μετέφεραν στις Αρχές» αναφέρει σε ανάρτησή της.

Σύμφωνα με το ζευγάρι, ο 59χρονος δεν ήταν ταλαιπωρημένος από τη ζέστη και είχε μαζί του νερό.


Ισχυρίζεται, ακόμη, ότι ο σύζυγός της μπορεί να έστριψε προς τη Χώρα, όμως πιο κάτω θα μπορούσε να ξαναμπεί στο μονοπάτι 8 -μετά από ένα ζιγκ ζαγκ που κάνει ο δρόμος- και να πάει προς Κατάπολα.


Σε δεύτερη ανάρτησή της το απόγευμα της Πέμπτης, η γυναίκα συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου 59χρονου, επιχειρώντας να εξερευνήσει σημεία από τα οποία ενδεχομένως να πέρασε ο Albert Calibet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου