Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 04, 2024

Συντετριμμένη 36χρονη που αντιμετωπίζει προβλήματα γονιμότητας – «Ο σύζυγός μου άφησε έγκυο την δίδυμη αδελφή μου για να μου κάνει έκπληξη»

Η 36χρονη γυναίκα μοιράζεται την ιστορία της με τη βοήθεια της TikToker φίλη της, Blake και αποκαλύπτει την ταλαιπωρία που της έχουν προκαλέσει τα προβλήματα γονιμότητάς της.

Η γυναίκα μίλησε για την ιστορία της σε ανώνυμη ανάρτηση, στον λογαριασμό της Belle στο TikTok: «Αντιμετωπίζω προβλήματα γονιμότητας και έχω μια μονοζυγωτική δίδυμη αδελφή, η οποία δεν αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα. Με τον άνδρα μου προσπαθούμε να κάνουμε παιδί εδώ και περίπου επτά χρόνια».

Η αδελφή και ο άνδρας της, την «μαχαίρωσαν πισώπλατα», όταν κοιμήθηκαν μαζί και έκαναν παιδί, με σκοπό να της το δώσουν.

 Η γυναίκα αποκάλυψε ότι η αδελφή της ήθελε να της δώσει το παιδί και να το μεγαλώσει σαν δικό της, περιμένοντας να ενθουσιαστεί με την απόφαση. Προφανώς και δεν έλαβε την απόκριση που θα ήθελε.


“Λένε ότι είναι σαν να είχαμε παρένθετη μητέρα”

Η αδελφή και ο άνδρας της, θεώρησαν ότι, το να κοιμηθούν μαζί θα ήταν κάτι σαν παρένθετη μητρότητα, όμως η γυναίκα της ιστορίας σε καμία περίπτωση δεν συμφωνεί.


«O άνδρας μου λέει ότι δεν υπάρχει θέμα, ότι είναι ακριβώς σαν να είχαμε παρένθετη μητέρα και γονιδιακά, είναι το δικό μου παιδί. Όσο για την αδελφή μου, εκείνη λέει ότι δεν ήταν τίποτα, ότι χαίρεται για τη χάρη που μου έκανε».


Η γυναίκα αμέσως κατηγόρησε το «φιλότιμο» ζευγάρι για προδοσία, λέγοντας: «Δεν έχει καμία σχέση με την παρένθετη μητρότητα. Δεν έγινε μεταφορά του ωαρίου μου στο σώμα της, όπως γίνεται στην εμβρυομεταφορά. Κοιμήθηκε με τον άνδρα μου!»
Ο άνδρας της, χειροτέρεψε την κατάσταση, όταν της είπε ότι δεν ένιωσε ότι την απατούσε, επειδή είναι ολόιδιες.

«Είμαστε μονοζυγωτικές δίδυμες, αλλά δεν είναι όλα ίδια επάνω μας», προσθέτει η γυναίκα.

Η ιστορία που αναρτήθηκε στον λογαριασμό TikTok της Belle,  @mrsbelleblake, έγινε viral, φτάνοντας τις 1 εκατομμύριο προβολές και τα 31 χιλιάδες likes.

Οι αναγνώστες έσπευσαν να σχολιάσουν και να δείξουν τη συμπαράστασή τους στη γυναίκα

Ένας αναγνώστης πρότεινε: «Να πας με τον αδελφό του για να πάρεις εκδίκηση».

Ένας άλλος έγραψε: «Ως δίδυμος και εγώ, δεν θα είχα πρόβλημα αν αυτό συνέβαινε σαν λύση για να κάνουμε παιδί και αν υπήρχε απόλυτη συναίνεση ανάμεσα σ’ όλους».

«Η απόλυτη προδοσία», σχολίασε ένας τρίτος.

Εν τω μεταξύ, άλλος ένας της είπε: «Φύγε και μην κοιτάξεις πίσω!»

«Λάθος από κάθε άποψη», σημείωσε ο πέμπτος σχολιαστής.

Τέσσερα σημάδια που μαρτυρούν την απιστία

Ο ιδιωτικός ερευνητής Aaron Bond from αποκαλύπτει τέσσερα προειδοποιητικά σημάδια που μαρτυρούν ότι, ο σύντροφός σας, σας απατά.

Τα πρώτα προειδοποιητικά σημάδια της απιστίας

  • Έχουν πάντα μαζί το κινητό τους
  • Σας μιλάει λιγότερο για την καθημερινότητά του
  • Αλλαγές στη λίμπιντο
  • Γίνονται αρνητικοί απέναντί σας

Έχουν πάντα μαζί τους το κινητό τους

Στις στενές συντροφικές σχέσεις, οι σύντροφοι ξέρουν ο ένας τον κωδικό του άλλου. Αν παρατηρήσετε κάποια αλλαγή στις συνήθειες και τη συμπεριφορά τους με το κινητό τους, μπορεί να σας κρύβουν κάτι.

Όπως εξηγεί ο Aaron «Αν ο σύντροφός σας αλλάξει κωδικό,  αρχίσει να κουβαλάει μαζί του το τηλέφωνο όλη την ώρα, αν γίνεται αμυντικός όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό του, αυτά είναι τα πρώτα σημάδια της απιστίας». Πρέπει επίσης, να παρατηρήσετε πού αφήνει το τηλέφωνο όταν δεν το χρησιμοποιεί.

Σας μιλάει λιγότερο για την καθημερινότητά του

Οι άπιστοι σύντροφοι αρχίζουν ν’ αποφεύγουν τον άλλο, επειδή νιώθουν τύψεις ή επειδή έτσι δεν διατρέχουν τον κίνδυνο να σας πουν ψέματα.

«Αν δείτε ότι, ο σύντροφός σας ξαφνικά έχει αρχίσει να σας αποφεύγει, αν δεν θέλει να περνά χρόνο μαζί σας, ή αν έχει σταματήσει να σας μιλάει για την καθημερινότητά του, αυτό είναι ένα ακόμη προειδοποιητικό σημάδι της απιστίας.

«Οι σύντροφοι που απιστούν δεν θέλουν να μιλούν για το πως ήταν η μέρα τους επειδή η απιστία είναι δύσκολη-χρειάζεται να θυμούνται τα ψέματα που σας είπαν και αυτό δυσκολεύει πολύ την προσπάθειά τους να κρυφτούν», εξηγεί ο Aaron.

Αλλαγές στη λίμπιντο

Αν, για διάφορους λόγους, παρατηρήσετε αλλαγές στη λίμπιντο του άνδρα σας, ίσως αυτό να είναι ένα σαφές σημάδι απιστίας ή έστω αιτία ανησυχίας.

Όπως εξηγεί ο Aaron «Συχνά, οι άπιστοι κάνουν λιγότερο σεξ με τη σύντροφο-λόγω ακριβώς της σεξουαλικής δραστηριότητας εκτός γάμου, ή μπορεί να κάνουν και περισσότερο σεξ με τη σύζυγο, επειδή νιώθουν ενοχές ή στην προσπάθειά τους να κρυφτούν. Αν επίσης παρατηρήσετε αλλαγές στη σεξουαλική σας ζωή, πράγματα που δεν κάνατε πριν, να είστε υποψιασμένοι».

Γίνονται αρνητικοί απέναντί σας

Η απιστία είναι από τη φύση της λάθος, και οι σύντροφοι που απατούν το ξέρουν. Για τον λόγο αυτό, ψάχνουν να βρουν αιτίες να δικαιολογήσουν ηθικά την πράξη τους, δημιουργώντας ένταση και άγχος.

Έτσι, προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι φταίει ο σύντροφος, με αποτέλεσμα να γίνονται υπερβολικά επικριτικοί, χωρίς σοβαρούς λόγους. Μπορεί να σας κατηγορούν με αφορμή ότι δεν βγάλατε τον σκύλο βόλτα, ότι δεν πλύνατε τα πιάτα και να δίνουν σ’ αυτές τις αφορμές δυσανάλογες διαστάσεις».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου