Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 20, 2024

Δολοφονία στο Ψυχικό: Νέα ενοχοποιητικά στοιχεία για τον 44χρονο – Αναζητούσε στο ίντερνετ πληροφορίες για τον τοπογράφο


 Ημέρα με την ημέρα καταρρίπτεται όλο και περισσότερο ο υπερασπιστικός ισχυρισμός του 44χρονου κατηγορούμενου ως εκτελεστή του άτυχου τοπογράφου στο Ψυχικό, πως δεν τον γνώριζε.


Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε σε ένα από τα κινητά τηλέφωνα του 44χρονου, μία φωτογραφία που έδειχνε το θύμα, σε χώρο εστίασης, τραβηγμένη στη Μύκονο, την ίδια χρονική περίοδο που ήταν στο νησί και ο κατηγορούμενος για ένα ραντεβού με έναν επιχειρηματία, όπως είχε καταθέσει η σύντροφός του.

Η φωτογραφία αυτή φαίνεται να είναι προϊόν παρακολούθησης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από την συνεχιζόμενη ανάλυση στα κατασχεμένα κινητά τηλέφωνα του 44χρονου κατηγορούμενου ως εκτελεστή του τοπογράφου, ανακτήθηκαν αναζητήσεις που είχε κάνει στο ίντερνετ για τον τοπογράφο, που έρχονται να προστεθούν, στα ήδη ενοχοποιητικά στοιχεία που υπάρχουν με την φωτογραφία του «στόχου» και τις προπαρασκευαστικές ενέργειες που είχε κάνει.


Υπενθυμίζεται ότι από την ανάλυση των βιντεοληπτικών υλικών από κάμερες ασφαλείας, είχαν προκύψει και προπαρασκευαστικές ενέργειες του δράστη πριν την επίθεση, όπως και η κατόπτευση του χώρου από τον ίδιο.


Η έρευνα για την ταυτοποίηση του ηθικού αυτουργού και εντολέα της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου συνεχίζεται όπως συνεχίζεται και η έρευνα στα κινητά και στις κάρτες sim του κατηγορούμενου, ακόμα και σε βάθος ετών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου