Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 12, 2024

Ανακάλυψε ότι ο άνδρας της έχει εξωσυζυγική σχέση όταν ήταν έγκυος στο 4ο παιδί τους – «Έλαβα ένα περίεργο μήνυμα, όλα κατέρρευσαν»

Η προδοσία όταν νομίζεις ότι έχεις δίπλα σου τον τέλειο σύντροφο, μπορεί να πονάει περισσότερο. Μία γυναίκα αποκαλύπτει πώς οδηγήθηκε στην ανακάλυψη της απιστίας του άνδρα της, ενώ ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί τους και πανευτυχής με τη ζωή της.

Από το 2015 που η γυναίκα της ιστορίας παντρεύτηκε, ζούσε τη ζωή των ονείρων της. Ήξερε ότι είχε βρει τον ιδανικό άνδρα και παντρεύτηκαν σε λιγότερο από έναν χρόνο από τη γνωριμία τους.

Τόσο σίγουροι ήταν και οι δύο ότι ήθελαν να είναι μαζί. Έκαναν τρία παιδιά και τώρα είναι έγκυος στο τέταρτο.

“Έλαβα ένα μυστηριώδες μήνυμα από μία άγνωστη”

Αγαπάει τον ρόλο της μητέρας και τον άνδρα της.


Ωστόσο, πριν από μερικές εβδομάδες έλαβε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μια περίεργη γυναίκα, η οποία της είπε ότι έχει δεσμό με τον άνδρα της.

 Μάλιστα, η άγνωστη γυναίκα την ρωτούσε αν ήξερε τίποτα για τη σχέση τους.

«Στην αρχή δεν την πίστεψα, όμως μου έστειλε φωτογραφίες από τα μηνύματά τους, με τον αριθμό του, τις περιγραφές από τις συναντήσεις τους και… όλο το ερωτικό περιεχόμενο», εξηγεί η γυναίκα.


«Τον Φεβρουάριο, μετακομίσαμε από τον Μισισιπή στη Φλόριντα και τότε είναι που σταμάτησε και η σχέση τους. Εκείνη με πληροφόρησε ότι δεν της είπε ποτέ ότι ήταν παντρεμένος με παιδιά».


“Εκ των υστέρων, κατάλαβα για ποιον λόγο επέμενε να μετακομίσουμε”

Όσο ζούσαν ακόμη στον Μισισιπή, ο άνδρας της απολύθηκε από την εταιρεία στην οποία δούλευε, μαζί με άλλους.


Η απόλυσή του στεναχώρησε τη γυναίκα, όμως ο άνδρας της την καθησύχασε ότι δεν απολύθηκε μόνο εκείνος και επέμεινε να ψάξει δουλειά σε άλλη πολιτεία, κάτι το οποίο βρήκε λογικό.


Αναδρομικά, η γυναίκα καταλαβαίνει ότι δεν ήταν η απόλυση ο λόγος για τον οποίον μετακόμισαν.


Θεωρεί ότι βιάστηκε να μετακομίσουν στη Φλόριντα ώστε να μπορέσει να ξεφύγει από τη διπλή ζωή που έκανε κρυφά.


Τότε είναι που η ερωμένη υποψιάστηκε ότι κάτι έχει γίνει, έκανε μια μικρή έρευνα και ανακάλυψε ότι δεν είναι ανύπανδρος…τουλάχιστον.


«Όταν του μίλησα, μου είπε ότι ήταν μια ‘στιγμή αδυναμίας’, πράγμα που δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαίνει», λέει η γυναίκα.


“Μου είπε ότι ήταν μια στιγμή αδυναμίας”

«Μια στιγμή; Ήσασταν μαζί σχεδόν έναν χρόνο. Μόλις πριν λίγες μέρες του είπα ότι είμαι έγκυος στο τέταρτο παιδί μας. Ο εγωισμός του και η απουσία αυτοελέγχου του κατέστρεψαν την όμορφη οικογένειά μας».


«Δεν με προσέβαλε το ότι ένιωσε έλξη για μια άλλη γυναίκα-είναι όμορφη, γοητεύτηκε. Είναι το γεγονός ότι, με τις ενέργειές του, διέλυσε την οικογένειά μας. Αγαπούσα την κοινή μας ζωή.


Έχουμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Όμως ο δεσμός του με την άλλη γυναίκα ήταν πιο σημαντικός απ’ όλα αυτά. Δεν είναι ο άνδρας που νόμιζα ότι είναι.  Όλος μου ο κόσμος έχει καταρρεύσει» αναφέρει συγκλονισμένη.


“Τα μάζεψα και γύρισα στους γονείς μου. Προσπαθώ να διαχειριστώ τον πόνο”

Από τότε που έμαθε για τη σχέση του άνδρα της, η γυναίκα έχει μαζέψει τα πράγματά της, πήρε τα παιδιά και επέστρεψε στους γονείς της στο Μισισιπή.


Είναι πολύ αγχωμένη με τη φροντίδα των παιδιών, τη διαχείριση του πόνου και της προδοσίας του άνδρα της. Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, η γυναίκα αυτή ζούσε μια παραμυθένια ζωή που πλέον έχει καταστραφεί.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου