Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 14, 2024

Αιματηρή συμπλοκή έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού: Περισσότερες από 50 προσαγωγές, ψάχνουν ποιος κρατούσε το όπλο

Σε περισσότερες από 50 προσαγωγές έχουν προχωρήσει οι αστυνομικές αρχές για το επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ οργανωμένων

οπαδών, αργά το απόγευμα του Σαββάτου (13/7) έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στους Αμπελόκηπους.


Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής κανείς από τους προσαχθέντες δεν παραδέχεται ότι συμμετείχε στο επεισόδιο. Γι’ αυτό οι αστυνομικοί θα πάρουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, που υπάρχουν τόσο στη Λ. Αλεξάνδρας όσο και περιμετρικά του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

 Εκεί θα επικεντρώσουν τις έρευνες τους οι αστυνομικοί, προκειμένου να εντοπίσουν ποιος ήταν εκείνος που κρατούσε το όπλο και δεν δίστασε να ανοίξει πυρ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκαν τρία άτομα, δύο από πυρά και ένας από ξυλοδαρμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Οι δύο από τους τραυματίες έχουν διακομιστεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι οργανωμένοι οπαδοί να είχαν δώσει ραντεβού για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.


Σημειώνεται ότι το αιματηρό επεισόδιο συνέβη λίγο πριν από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου