Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 06, 2024

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Θέμα ωρών η σύλληψη του υπόπτου για την δολοφονία του 54χρονου – Βρέθηκαν 2 ζευγάρια γάντια


 Θέμα ωρών είναι η σύλληψη του 44χρονου υπόπτου, ο οποίος προσήχθη και ανακρίνεται σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του 54χρονου Παναγιώτη Στάθη έξω από την τεχνική εταιρεία στην οποία ήταν συνέταιρος στο Ψυχικό.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε έξω από το σπίτι της συντρόφου του. Οι αστυνομικοί τον περιγράφουν ως ιδιαίτερα σκληρό, καθώς δεν ομολογεί και δεν μιλάει καθόλου. Ο προσαχθείς είναι γνωστός στις Αρχές καθώς ήταν εμπλεκόμενος στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Πάνω στον ύποπτο βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, γεγονός που μπορεί να «κρύβει» αρκετά στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της υπόθεσης. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ανοίξουν τα κινητά για να δουν ποιες επαφές έκανε πριν αλλά και μετά τη δολοφονία, προσπαθώντας να φτάσουν ενδεχομένως και στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Βρέθηκαν 2 ζευγάρια γάντια

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών κάνουν «φύλλο και φτερό» το διαμέρισμα του υπόπτου, καθώς και το διαμέρισμα της συντρόφου του, προκειμένου να βρουν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που έγινε η δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου. Αν τα βρουν, μπορούν να τα συγκρίνουν με εκείνα που φορά ο οδηγός της μηχανής που εκτέλεσε τον τοπογράφο και ο οποίος έχει καταγραφεί στα βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν βρει 2 ζευγάρια γάντια, σαν αυτά που φαίνεται να φοράει πάνω στο μηχανάκι ο εκτελεστής του 54χρονου. Τα γάντια έχουν σταλεί στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου να εξακριβωθεί εάν υπάρχουν πάνω τους ίχνη πυρίτιδας. Ωστόσο αυτά τα τεστ χρειάζονται χρόνο.

δολοφονία Ψυχικό

Εν αναμονή έκδοσης εντάλματος σύλληψης

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έχουν στείλει όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει στον Εισαγγελέα και -όπως τονίζουν- επαρκούν προκειμένου να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 44χρονου για την δολοφονία του 54χρονου Παναγιώτη Στάθη. 


Σχετικά με την μηχανή που βρέθηκε, ανήκει στον ύποπτο αλλά δεν είναι το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην εκτέλεση του 54χρονου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου