Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 06, 2024

Ψυχικό: Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου – Προσήχθη βασικός ύποπτος

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της δολοφονίας του

54χρονου τοπογράφου, η οποία διαπράχθηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης (2/7) στο Νέο Ψυχικό, με την προσαγωγή βασικού υπόπτου μετά την ανάλυση του κινητού του δολοφονηθέντος.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο ύποπτος είναι άτομο γνωστό στις Αρχές και ελληνικής καταγωγής. Παράλληλα, άτομα που γνωρίζουν την υπόθεση και θεωρούνται κρίσιμοι μάρτυρες για την επίλυσή της καταθέτουν στην Ασφάλεια.

 Ταυτόχρονα, έμπειροι αξιωματικοί επισημαίνουν ότι το αυτόφωρο για την ανθρωποκτονία έχει παρέλθει, συνεπώς υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τις εισαγγελικές Αρχές.

Από τα 80 βίντεο που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές σχετικά με την εκτέλεση στο Ψυχικό, καταβάλλεται προσπάθεια ταυτοποίησης του δράστη, γνωστού ως “μοναχικού λύκου”. Ο ένοπλος, εξοπλισμένος με δύο πιστόλια διαμετρήματος 9 χιλιοστών, διατήρησε την ψυχραιμία του και πλησίασε το όχημα του θύματος, ενός τοπογράφου, παραμένοντας στη μηχανή του. Με εξαιρετική ακρίβεια, τον πυροβόλησε πολλαπλές φορές χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι.


Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν ακόμη αποφανθεί αν ο δράστης είναι αλλοδαπός εκτελεστής ή αν πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος ενδέχεται να ανήκει στην κατηγορία των επαγγελματιών δολοφόνων που αμείβονται μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να εκτελέσουν συμβόλαια θανάτου.


Τα Πιθανά Εμπλεκόμενα Πρόσωπα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε τουλάχιστον τρία άτομα από τη Μύκονο, τα οποία συνδέονται επαγγελματικά με το θύμα και θεωρούνται πιθανοί υποκινητές της δολοφονίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου