Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 23, 2024

ΒΙΝΤΕΟ! Θυμάστε τον Βρετανό ήρωα Aiden Aslin, που συνελήφθη στη Μαριούπολη;

 

Νίκος Κλειτσίκας

"Ο Aiden Daniel John Mark Aslin είναι Βρετανός πολίτης,
που συνελήφθη από τις Ρωσικές δυνάμεις τον...

Απρίλιο του 2022,
ενώ πολεμούσε ως Ουκρανός πεζοναύτης στη Μαριούπολη..."
Wikipedia (Στέιτ Ντιπάρτμεντ)

Δεν θυμάστε τον Βρετανό αντιφασίστα ήρωα και "συγγραφέα" Aiden Aslin, που συνελήφθη στη Μαριούπολη πολεμώντας των Ρωσικό ιμπεριαλισμό και ξεσηκώθηκε η "πολιτισμένη" δύση με μπροστάρηδες την Νατοϊκή αριστερά για την απελευθέρωσή του;

Ας τον θυμηθούμε:

▪️ Ο Άσλιν ήταν μισθοφόρος στις τάξεις του αντιιμπεριαλιστικού Διεθνούς Τάγματος, που πολεμούσε στην Ουκρανία και είχε συλληφθεί μαζί με "μαχητές" του Ναζιστικού Τάγματος Αζόφ στο Χαλυβουργείο Αζοβστάλ.
▪️ Παλαιότερα είχε υπηρετήσει ως "αντιφασίστας" μισθοφόρος για τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών εναντίον του "αιμοσταγή δικτάτορα Άσαντ" του YPG, πάντα με αμερικανικό μισθό, Στην περί πολλού Ροζάβα (οι ΗΠΑ την θέλουν ως "Δυτικό Κουρδιστάν", ή "Κουρδιστάν της Συρίας") σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, που πολεμάει τον "ισλαμικό φασισμό" και ο πρώτος στρατός ομοφυλοφίλων (ΛΟΑΤΚΙ+)  Μάρτης 2018: Tο «ελευθεριακό-ιμπεριαλιστικό» δόγμα των Κούρδων...
▪️ Ο Άσλιν είχε καταδικαστεί σε θάνατο από το δικαστήριο της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, αλλά στη συνέχεια και με εκκλήσεις της βρετανικής κυβέρνησης οι Ρώσοι αποφάσισαν να τον ανταλλάξουν.

Σ' αυτό το βίντεο ο "ήρωας" Aiden Aslin, επιδεικνύει τις δεξιότητες που έμαθε από τα αδέρφια του αντιφασίστες συμπολεμιστές..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου