Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 23, 2024

«Ξεμπρόστιασε» την κουνιάδα της – «Φλέρταρε με τον άνδρα μου»

Όταν ένας φίλος ή συγγενής, πλησιάζει με ερωτική διάθεση τον σύντροφό μας, η κατάσταση μπορεί να εκτραχυνθεί εύκολα.

Τα όρια των σχέσεων και οι τύποι πρέπει να γίνονται σεβαστά, καθώς ακατάλληλες συμπεριφορές μπορεί να ζημιώσουν φιλίες και σχέσεις χρόνων. Αυτή είναι η περίπτωση μίας γυναίκας, η οποία αποφάσισε να ακολουθήσει την πιο δραστική λύση: Να εκθέσει τη αδελφή του άνδρα της ενώπιον όλων.

Η γυναίκα εξέθεσε την κουνιάδα της σε μία οικογενειακή συγκέντρωση, αφού είχε παρατηρήσει επανειλημμένα έντονα διαχυτική συμπεριφορά προς τον άνδρα της. Η γυναίκα είναι 28 ετών και είναι παντρεμένη τρία χρόνια, με τον 31χρονο Άλεξ.

Πρόσφατα, το ζευγάρι μετακόμισε λίγο πιο κοντά στην οικογένεια του Άλεξ. Μέλος της οικογένειας αυτής, είναι και η αδελφή του, η 24χρονη Έμα.


«Η κατάσταση έχει ξεφύγει»

 Η Έμα είναι ενοχλητικά στοργική προς τον Άλεξ, όπως υποστηρίζει η γυναίκα. «Θέλει να τον αγκαλιάζει διαρκώς, ή να κάθεται κοντά του χωρίς λόγο. Το είχα παρατηρήσει από νωρίς, αλλά το απέδωσα στην καλή της διάθεση. Όμως η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει», ανέφερε η 28χρονη.

Η συμπεριφορά της Έμα, από ελαφρώς ερωτική, έχει γίνει έντονα σεξουαλική προς τον μεγάλο της αδελφό. Σχολιάζει το γυμνασμένο του σώμα και αφήνει ερωτικά υπονοούμενα. Εκτός απ’ τα περίεργα σχόλια, η Έμα ψάχνει διαρκώς έναν τρόπο να αγγίζει τον Άλεξη, να σκύβει μπροστά του και να τον πιάνει στα μπράτσα ή τους μηρούς του.


Επιπλέον, η Έμα, κάθε φορά που ο αδελφός της έρχεται στο σπίτι,  ντύνεται προκλητικά. Είναι σχεδόν γυμνή, όπως υποστηρίζει η 28χρονη «Δεν το προσέχω μόνο εγώ. Φίλοι μας που την έχουν γνωρίσει έχουν παρατηρήσει πόσο αλλόκοτα φέρεται μπροστά στον αδελφό της», εξηγεί.


«Δεν είναι μόνο άβολο, είναι τελείως αηδιαστικό. Όταν μίλησα στον Άλεξ, παραδέχτηκε ότι νιώθει δυσφορία με τη συμπεριφορά της. Μου είπε ότι πασχίζει να βρει έναν τρόπο να το αντιμετωπίσει», σημειώνει η 28χρονη.


Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, όταν σε μία οικογενειακή συγκέντρωση, η Έμα φερόταν ανεξέλεγκτα. Ήταν πολύ αποκαλυπτικά ντυμένη και έπιανε άσεμνα τον αδελφό της, ακόμη και μπροστά στη σύζυγό του. Τελικά, η γυναίκα έχασε την ψυχραιμία της και ξέσπασε κατά της κουνιάδας της.


«Την ξεμπρόστιασα, λέγοντας μπροστά σ’ όλους πόσο αηδιαστική και απρεπής είναι η συμπεριφορά της και πόσο προσβάλλει τον γάμο μας», περιγράφει η γυναίκα.


«Απαίτησα να σταματήσει να κάνει λες και βλέπει κανένα απαγορευμένο καρπό.  Όπως ήταν αναμενόμενο, η Έμα άρχισε να κλαίει και να με κατηγορεί ότι της χαλάω τη διασκέδαση».


Δυστυχώς, στην μέση μπήκαν οι γονείς του Άλεξ και της Έμα, παίρνοντας το μέρος της κόρης τους. Είπαν στη γυναίκα ότι το μυαλό της είναι «βρώμικο» που τολμάει και σκέφτεται ότι η 24χρονη «ρίχνεται» στον αδελφό της. Εξήγησαν ότι η συμπεριφορά της είναι αθώα και είναι αποκρουστικό αυτό που νιώθει η 28χρονη.


Μετά το περιστατικό, υπήρχε ένταση ανάμεσα στη γυναίκα και την οικογένεια του συζύγου της, ενώ οι απόψεις ήταν αντικρουόμενες. O Άλεξ είπε ότι θα ήθελε η Έμα να φέρεται πιο φυσιολογικά, αλλά και δεν ήταν ανάγκη να γίνει ολόκληρη σκηνή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου