Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 10, 2024

Ν. Αφρική: Νεκρός τουρίστας που ποδοπατήθηκε από ελέφαντες

Ισπανός τουρίστας ποδοπατήθηκε από κοπάδι ελεφάντων, κατά την επίσκεψή του, σε πάρκο της Νότιας Αφρικής.
 Σε τραγωδία κατέληξε η επίσκεψη ενός Ισπανού τουρίστα σε πάρκο της Νότιας Αφρικής όταν ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου από ελέφαντες. Συγκεκριμένα, ο τουρίστας αφού κατέβηκε από το όχημα για να φωτογραφήσει το κοπάδι, προκάλεσε ταραχή στον αρχηγό του κοπαδιού, το οποίο στη συνέχεια του επιτέθηκε.


Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 43χρονος επισκέφθηκε το Εθνικό Πάρκο Pilanesberg το πρωί της Κυριακής (07/07) με την αρραβωνιαστικιά του και άλλα δύο άτομα. Η ομάδα κυκλοφορούσε με το δικό της όχημα πριν εντοπίσει τρεις ελέφαντες με τρία μοσχάρια, είπαν οι αξιωματικοί.


Ο άτυχος άνδρας δεν μπόρεσε να ξεφύγει με αποτέλεσμα να ποδοπατηθεί από το κοπάδι. Αφού διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά του.

Η αστυνομία αναφέρει πως τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, τα οποία ήταν κάτοικοι του Γιοχάνεσμπουργκ, δεν τραυματίστηκαν ενώ η διεξάγεται έρευνα γύρω από το περιστατικό.


Να σημειωθεί πως τα εθνικά πάρκα της Νότιας Αφρικής προσελκύουν περισσότερους από ένα εκατομμύριο επισκέπτες κάθε χρόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου