Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 20, 2024

Τζέρσεϊ: Φυγάδευσαν τον βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα – Εντοπίστηκε ύποπτο άτομο σε ταράτσα

Ο βασιλιάς της Βρετανίας Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα φυγαδεύτηκαν άμεσα όταν

εντοπίστηκε ένα μυστηριώδες άτομο σε κοντινή ταράτσα, λίγες ώρες μετά από απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ.


Ο Κάρολος και η Καμίλα βρίσκονταν σε επίσκεψη στο St Helier του Τζέρσεϊ, όπως ανέφερε η Mirror, όταν ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας τους παρατήρησε την πιθανή απειλή. Λίγο αφότου το βασιλικό ζεύγος είχε συνομιλήσει με ντόπιους, μεταφέρθηκαν γρήγορα σε ένα κοντινό ξενοδοχείο, ενώ οι αρχές διερευνούσαν το περιστατικό.

Το συμβάν αποδείχθηκε τελικά ψευδής συναγερμός μετά την επικοινωνία των αστυνομικών με τον ύποπτο και τον έλεγχο του ιστορικού του. Η ένταση ήταν έντονη λόγω της πρόσφατης απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στις ΗΠΑ.

 Προηγουμένως είχε αναφερθεί ότι ο άνδρας που επιχείρησε να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ είχε αρχικά στοχεύσει την Κέιτ Μίντλετον. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η έρευνα των αμερικανικών αρχών αποκάλυψε ότι ο Τόμας Μάθιου Κρουκς είχε πραγματοποιήσει διαδικτυακή έρευνα για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας πριν προχωρήσει στην απόπειρα δολοφονίας του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ.


Η έρευνα του FBI έδειξε ότι ο Κρουκς είχε κατεβάσει φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον στα δύο κινητά του τηλέφωνα και στον υπολογιστή του. Η εμμονή του με τη βασιλική οικογένεια αποκαλύφθηκε από τα στοιχεία που βρέθηκαν στο ηλεκτρονικό υλικό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου