Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 13, 2024

Τραγωδία στη Σάμο: Ηλικιωμένος πήγε να σώσει τη γυναίκα του που πνιγόταν και πνίγηκαν και οι δύο

Μια τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Μυκάλη της Σάμου, όταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία Μαυρίκος.

Σύμφωνα με το samos24.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα  μπήκε στη θάλασσα για να κάνει το μπάνιο της. Ένας λουόμενος παρατήρησε ότι η γυναίκα δεν κινούνταν και ειδοποίησε αμέσως τον σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν στην παραλία. Ο σύζυγος, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τη γυναίκα του, έπεσε στη θάλασσα. Δυστυχώς, και οι δύο ανασύρθηκαν χωρίς αισθήσεις από φουσκωτά σκάφη που υπήρχαν στην περιοχή.
 Αμέσως μετά το περιστατικό, κατέφτασαν στο σημείο δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και όχημα του Λιμεναρχείου Σάμου. Το ζευγάρι απο τη Σάμο διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό τους.

Η Ιατροδικαστής έχει αναλάβει τη διερεύνηση των ακριβών αιτιών θανάτου του άτυχου ζευγαριού, με στόχο να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και οδήγησε στην τραγική κατάληξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου