Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 08, 2024

Πρίγκιπας Χάρι: «Βαριέται» με την «δύσκολη» Μέγκαν Μαρκλ – Δεν βλέπει ποτέ τους φίλους του

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να νοσταλγεί την πατρίδα του και να μην βλέπει πια τους φίλους του επειδή δεν συμπαθούν την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με συγγραφέα και ειδικό στα βασιλικά θέματα.
 «Ο Χάρι βαριέται όλο και περισσότερο και κοιτάζει πίσω στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου εξακολουθούν να ζουν οι περισσότεροι από τους φίλους του από το στρατό και το σχολείο και τους οποίους δεν βλέπει ποτέ. Δεν τον επισκέπτονται στις ΗΠΑ επειδή βρίσκουν δύσκολη τη Μέγκαν», δήλωσε ο συγγραφέας, Τομ Κουίν.

Η εφημερίδα New York Post επικοινώνησε με εκπροσώπους του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ προκειμένου να σχολιάσουν τις δηλώσεις.


Μέγκαν Μαρκλ: Νέα «πυρά» από τον πατέρα της – «Λυπάμαι τα εγγόνια μου»

Σήμερα ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά Καρόλου ζει στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας με τη Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.


Ένας από τους μακροχρόνιους φίλους του πρίγκιπας Χάρι, ο Hugh Grosvenor, ο οποίος είναι νονός του Άρτσι παντρεύτηκε στην Αγγλία τον περασμένο μήνα. Ωστόσο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν εμφανίστηκαν στον γάμο.

Τότε ειδικός στα βασιλικά θέματα είχε υποστηρίξει ότι το ζευγάρι δεν πήγε στους εορτασμούς για να μην προκαλέσουν ενόχληση σε όσους θα βρίσκονται στην δεξίωση.

Αντίθετα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν στο πλευρό του γαμπρού στον γάμο. Η τελευταία φορά που ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε στην Αγγλία ήταν τον Μάιο για τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus.


Εκείνη την εποχή, ο Τομ Κουίν είχε αναφέρει στην εφημερίδα Mirror ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν σκόπευε να δει τους φίλους του επειδή «είναι μέρος του παλιού κόσμου του προ- Μέγκαν και ο Χάρι σιχαίνεται να τον επισκέπτεται».


Ο συγγραφέας ισχυρίστηκε επίσης ότι οι φίλοι του πρίγκιπα Χάρι αισθάνονται «προδομένοι» επειδή έγραψε για τη στρατιωτική του θητεία «με τόσο μη στρατιωτικό τρόπο» στο βιβλίο του με τίτλο «Spare».


Επιπλέον ο Τομ Κουίν ανέφερε ότι οι φίλοι του πρίγκιπα δεν συμπαθούν την Μέγκαν Μαρκλ επειδή την κατηγορούν ότι άλλαξε τον σύζυγό της. «Η αλήθεια είναι ότι ο Χάρι έχει επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του με έναν τρόπο που απλά δεν λειτουργεί για την οικογένειά του ή για τους φίλους του από το παρελθόν, όταν ήταν ένας πολύ διαφορετικός χαρακτήρας», πρόσθεσε ο συγγραφέας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου