Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 13, 2024

Πάγωσε το αίμα τους: Το ανατριχιαστικό σκουλήκι που ξεβράστηκε σε ακτή κόβει την ανάσα – Βίντεο

Αν δεις αυτό το σκουλήκι, αρκεί για να παγώσει το αίμα σου . 

Παρατηρητές φαλαινών στην Καλιφόρνια έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν ένα κατακόκκινο θαλάσσιο πλάσμα που έμοιαζε βγαλμένο από ταινία τρόμου.


«Τι είναι αυτό το πλάσμα που βγήκε κατευθείαν από τη Ζώνη του Λυκόφωτος;» διερωτώνται οι παρατηρητές φαλαινών σε ανάρτησή τους στο Instagram περιγράφοντας το τρομακτικό πλάσμα που συνάντησαν στο Μοντερέι, σύμφωνα με το Jam Press.

«Το βρήκαμε απλά να κρέμεται στον προβλήτα μας το πρωί και το μαζέψαμε προσεκτικά με ένα κομμάτι χαρτόνι για να το ξαναβάλουμε στο νερό» είπε ένας από τους παρατηρητές φαλαινών στο πρακτορείο ειδήσεων.

Το συνοδευτικό βίντεο δείχνει το μακρύ, θαλάσσιο σκουλήκι, το οποίο έχει σειρές από προσαρτήματα που μοιάζουν με τρίχες και στις δύο πλευρές του σώματός του, θυμίζοντας ένα τέρας από το “Resident Evil”.

Οι χρήστες του διαδικτύου ήταν τρομοκρατημένοι από το εύρημα, με έναν σχολιαστή να μιλά για εφιάλτη.

Όπως αποδεικνύεται, αυτό το πλάσμα που μοιάζει να έχει έρθει από τον Άρη είναι στην πραγματικότητα ένας τύπος ασπόνδυλου (bloodworm) που ονομάζεται έτσι λόγω του διαφανούς δέρματος που αποκαλύπτει το κόκκινο σώμα του από κάτω. Μπορεί να φτάσει σε μήκος τα 30 εκατοστά και έχει μια δηλητηριώδη προβοσκίδα με δόντια – τα οποία είναι σχεδόν τόσο σκληρά όσο των ανθρώπων – που εκτοξεύεται και παγιδεύει τα θύματα του.

Παρά την διαβολική εμφάνισή του, δεν κυνηγάει τους ανθρώπους. Ωστόσο, οι ειδικοί συμβουλεύουν να μην βάζετε τα δάχτυλά σας κοντά στο στόμα του καθώς μπορεί να σας τσιμπήσει σαν την μέλισσα.

Το συγκεκριμένο σκουλήκι αποτελεί εξαιρετικό δόλωμα για την προσέλκυση ψαριών, γι’ αυτό οι ψαράδες τα χρησιμοποιούν συχνά.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου