Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 28, 2024

Κορινθία: Κρούσμα πανώλης σε αιγοπρόβατο – Τι αποφασίστηκε στην σύσκεψη για τον περιορισμό της μετάδοσης του ιού

 

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για την λήψη μέτρων σχετικά με το κρούσμα πανώλης που εμφανίστηκε σε αιγοπρόβατο στην Ορεινή Κορινθία, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (27/07).

Σύμφωνα με τον Γενικό γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργο Στρατάκο, μετά τη συνεδρίαση, λήφθηκε η απόφαση να θανατωθεί το σύνολο των ζώων της μονάδας όπου υπήρξε το κρούσμα πανώλης, στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η υγειονομική ταφή και τέλος απολύμανση και κλείσιμο της μονάδας για όσο χρειαστεί.

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για την λήψη μέτρων σχετικά με το κρούσμα πανώλης που εμφανίστηκε σε αιγοπρόβατο στην Ορεινή Κορινθία, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (27/07).

Σύμφωνα με τον Γενικό γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργο Στρατάκο, μετά τη συνεδρίαση, λήφθηκε η απόφαση να θανατωθεί το σύνολο των ζώων της μονάδας όπου υπήρξε το κρούσμα πανώλης, στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η υγειονομική ταφή και τέλος απολύμανση και κλείσιμο της μονάδας για όσο χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου