Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 22, 2024

Τραγωδία στην Αυστραλία: Παιδάκι σκοτώθηκε όταν το καρότσι του παρασύρθηκε από τρένο – Νεκρός και ο πατέρας που όρμησε να το σώσει – ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο από το τραγικό δυστύχημα στην Αυστραλία που κόστισε τη ζωή ενός δίχρονου κοριτσιού και του πατέρα της είδε το φως τη δημοσιότητας.

 Η οικογενειακή τραγωδία συνέβη στο Σίντνεϊ της Αυστραλίας το περασμένο Σάββατο (20/7), όταν κατά τη διάρκεια μιας βόλτας ένα ζευγάρι βρέθηκε σε σταθμό του τραίνου. Μαζί τους είχαν και τα δίδυμα παιδιά τους, ηλικίας 2 ετών, τα οποία ήταν τοποθετημένα στο καρότσι του.

Το καρότσι έφυγε από τα χέρια του

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται λίγο πριν την άφιξη του τρένου, το ζευγάρι να βρίσκεται στην αποβάθρα. Την ώρα εκείνη, ο πατέρας αφήνει για δευτερόλεπτα το καρότσι με τα δίδυμα, χωρίς να βάλει φρένο, και εκείνο πέφτει στις ράγες με τα δύο νήπια μέσα.

Αμέσως, ο πατέρας χωρίς δισταγμό πήδηξε στις ράγες για να σώσει τα παιδιά του, μολονότι ο συρμός ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα και όντας λίγα μέτρα μακριά τους.

Ο απολογισμός ήταν τραγικός, με το ένα νήπιο και τον 40χρονο πατέρα να σκοτώνονται, αφού παρασύρθηκαν από το τρένο. Για καλή του τύχη, το δεύτερο νήπιο βγήκε αλώβητο, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες μετά την πτώση, βρέθηκε στο κενό που σχηματίζουν οι ράγες μεταξύ τους και από θαύμα σώθηκε.

«Ακουγόταν ένα έντονο κλάμα κάτω από τις ρόδες του τρένου», ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 39χρονη μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ, αφού είδε μπροστά στα μάτια της τον σύζυγο και το ένα της παιδί να χάνουν τη ζωή τους από μια αβλεψία.

Δείτε το βίντεο δευτερόλεπτα πριν το μοιραίο συμβάν:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου