Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 05, 2024

Χωρίς Έλληνα στην αντιπροεδρία… Ε, και;

Υποτίθεται ότι ο Μητσοτάκης είναι ( ή ήταν;) από τα επίλεκτα αρχηγικά μέλη του ΕΛΚ.

Υποτίθεται , άλλη λέξη δεν ταιριάζει, ότι είναι αφου οι αγκαλιές και τα γλυκανάλατα με τον Βέμπερ -που μας τον κουβάλησε κι εδώ – θα είχαν και ουσιαστικό περιεχόμενο.

Έτσι πάει κι έτσι μας το πλασσάριζε όλο το μηντιακό κατεστημένο του Μαξίμου και βεβαίως κι ο Πρίμος της κυβέρνησης μ´ όλη την γκουβερνική οικογένεια….

ΑΛΛΑ , τελικά,ούτε φτερό από νεοδημοκράτη στις αντιπροεδρίες..

Κι όσο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη , όποιος ξέρει από τα ..ντεσσού του Μαξίμου και της όλης κυβερνητικής πραγματικότητας, κι ´όπως λέει κι ο λαός, « Δεν είναι για χόρταση»..

Και βέβαια δεν είχε στο μυαλό του ο Μητσοτάκης να ξαναβάλει, τον πάλαι ποτε ανταγωνιστή στην διεκδικηση της προεδρίας της Νουδου, αντιπρόεδρο στο Ευρωπαϊκο Λαϊκό κόμμα..

Αυτό του έλλειπε…

Ο Βαγγέλης , πάλι αντιπρόεδρος;

Δε σφάξανε….

Το ερώτημα, όμως, είναι γιατι δεν μπήκε κάποιος άλλος από τους επιτυχόντες… Που πάει να πει ότι κάτι τρέχει ….

Τέτοια απαξίωση στους εκλεκτούς του δεδομένου….

Σίγουρα , όπως δείχνουν τα πράγματα, το βαθύ-βαθύ ιερατείο του ΕΛΚ -αυτό δα έλλειπε να είναι και ο δικός μας εκεί- να κάνει τα σχέδιά του χωρίς να λαβαίνει υπ´ όψιν την αφοσίωση που δείχνουν οι δορυφόροι….

Καλά ,δεν παραβιάζουμε ανοιχτές πόρτες , ούτε φέρνουμε κουκουβάγιες στην Αθήνα , όταν αναφερόμαστε στα παραπάνω..

Τα πράγματα , ο στενός κύκλος του μεγαλύτερου κόμματος της Ε.Ε ,τα έχει ρυθμίσει από καιρό κατά την δική του λογική και ΕΠΙΔΙΩΞΗ… Η θεωρία των ομόκεντρων κύκλων..

Όχι ολοι- μικροί και μεγάλοι – στο ίδιο παζάρι..

Συνεπώς ,

Ας μην απορούν εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Πρίμος είναι σε όλα μέσα … Και να σας πω και την άποψή μου; Καλώς που δεν είναι ….

Τώρα με τα καινούργια ντράβαλα της Ούρσουλας , Μπουρλά και άλλων … Καλύτερα στην απ´έξω ο Κυριάκος… Μπορεί-ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ- να τον πάρουν τίποτε αδέσποτα σκάγια..

Όχι μόνο αυτόν…

Κι άλλους δορυφόρους….


Θ.Κ

4/7/24


Υ.Γ

Τα παραπάνω ισχύουν μέχρι

τώρα που γράφεται το παρόν κείμενο.

Αν αλλάξει κάτι, οι απορίες σας στο

Ιερατείο…..

Είμαι σαφής;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου