Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 17, 2024

Ραλφ Σουμάχερ: Το δημόσιο μήνυμα μετά το coming out – Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του συντρόφου του


 Ο Ραλφ Σουμάχερ, αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ έκανε γνωστό μέσα από μία ανάρτηση στο instagram, μετά τον γάμο του με την Κόρα Σουμάχερ και την απόκτηση ενός γιου, πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός άντρα. Το coming out του πρώην οδηγού της F1 αποτελεί γεγονός και μάλιστα αγκαλιάστηκε από πλήθος κόσμου.

Ο 49χρονος λαμβάνοντας μεγάλη αγάπη από τους διαδικτυακούς του φίλους σχετικά με την αποκάλυψη της σχέσης του, προχώρησε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου σε μία νέα, ευχαριστήρια ανάρτηση στο instagram.

Πιο αναλυτικά, ο Ραλφ αυτήν τη φορά ποζάρει μαζί με τον σύντροφό του – δείχνοντας αυτή τη φορά το πρόσωπό του. Οι δύο άντρες αισθάνονται ευγνώμονες για την τεράστια αποδοχή και την αμέριστη αγάπη του κόσμου ύστερα από το coming out, που έκανε ο αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ.

Η νέα ανάρτηση του Ραλφ Σουμάχερ με τον σύντροφό του

«Σας ευχαριστώ πολύ για τα πολλά συγχαρητήρια και σχόλια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και σας ευχαριστούμε όλους», έγραψε ο Ραλφ Σουμάχερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου