Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 15, 2024

Μίκαελ Σουμάχερ: Ο αδελφός του, Ραλφ αποκάλυψε πως είναι gay – Η φωτογραφία με τον σύντροφό του


 Ο μικρότερος αδελφός του Μίκαελ Σουμάχερ, Ραλφ Σουμάχερ προχώρησε σε μια ανακοίνωση για την προσωπική του ζωή με μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο πρώην οδηγός της Formula 1 ποζάροντας μαζί με τον σύντροφό του έκανε τη Δευτέρα 15/7 και επίσημα coming out.

Με ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο και μερικά λόγια καρδιάς ο Ραλφ Σουμάχερ αισθάνεται πλέον έτοιμος να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους και το ευρύ κοινό, πως είναι gay.  Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο 49χρονος είχε παντρευτεί στο παρελθόν με την Κόρα Σουμάχερ, αποκτώντας μάλιστα μαζί και έναν γιο. Ο λόγος για τον 2χρονο οδηγό, Ντέιβιντ Σουμάχερ.

Η ανάρτηση του Ραλφ Σουμάχερ με τον σύντροφό του

«Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι όταν έχεις τον σωστό σύντροφο στο πλευρό σου με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα», έγραψε ο Ραλφ Σουμάχερ.


Τρομακτικό ατύχημα για τον ανιψιό του Μίκαελ Σουμάχερ: Έσπασε την σπονδυλική στήλη του



Οι δύο άνδρες δείχνουν πολύ καλά μαζί. Τα σχόλια κάτω από την παραπάνω ανάρτηση «έπεσαν» βροχή και μάλιστα με βάση το σχόλιο της καλή φίλης του Ραλφ Σουμάχερ, Κάρμεν Γκάις αντιλαμβάνεται κανείς, πως ο στενός του κύκλος γνώριζε τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή.

«Σας αγαπώ και τους δύο πάρα πολύ. Έχεις τον καλύτερο σύντροφο, τον Ετιέν, που θα μπορούσες να φανταστείς. Μετά από δύο χρόνια, επιτέλους μπορείς να αποκαλύψεις την αγάπη σου στον κόσμο», έγραψε η γνωστή ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου