Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 17, 2024

Hawk Tuah: Πώς μια γελοία ατάκα μιας άγνωστης κοπέλας της άνοιξε τις πόρτες για καριέρα


 Ο νέος μάνατζερ της Hawk Tuah αποκαλύπτει τι θα ακολουθήσει για αυτήν: «Υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες»

Σας την έχουμε συστήσει. Είναι η λεγόμενη Hawk Tuah. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, το κορίτσι ρωτήθηκε: «Ποια είναι μια κίνηση στο κρεβάτι που κάνει έναν άντρα να τρελαίνεται κάθε φορά;»


Αυτό το περιβάλλον, που ονομάζεται social media, εκτός από το ότι είναι εντελώς εικονικό και βασίζεται στους χρήστες, προσθέτει μια διαφορετική διάσταση στην δημοφιλία. Όπως μπορεί να επιβεβαιώσει οποιοσδήποτε με πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες εβδομάδες, η Haliey Welch ήταν πανταχού παρούσα μετά τη συνέντευξή της στο δρόμο στο Tim & Dee TV. Kαι αποδεικνύει πως σήμερα, τα 15 λεπτά δημοσιότητας του Αντι Γουόρχολ, έγιναν δευτερόλεπτα, και όσο και να μην έχεις καταφέρει τίποτα στη ζωή σου, μπορείς να βγάλεις λεφτά.

Αυτό το virality λοιπόν οδήγησε σε μια απίθανη σειρά γεγονότων που περιλάμβαναν συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης με εκδόσεις όπως το Rolling Stone, μια εμφάνιση στη σκηνή σε συναυλία του Zach Bryan ακόμα και την... υποστήριξη από τον Shaquille O'Neal!

Και όχι μόνο - η ατάκα της την οδήγησε επίσης στην υπογραφή της με την εταιρεία διαχείρισης The Penthouse - παρά την προηγούμενη έλλειψη φιλοδοξιών της Welch για τα μέσα ενημέρωσης και το γεγονός πως δεν είχε καν παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Αυτές τις μέρες μάλιστα η  έκανε την πρώτη της επί πληρωμή ζωντανή εμφάνιση στο Seminole Hard Rock Hotel & Casino, με πηγές να λένε στο Hollywood Reporter ότι κέρδισε περίπου 20.000 δολάρια για την εμφάνιση αυτή!

Η διασημότητα στα social media συχνά σχετίζεται με την προσοχή που λαμβάνει κάποιος, ανεξαρτήτως της ποιότητας ή της ηθικής αξίας του περιεχομένου που δημιουργεί. Αυτή η προσοχή μπορεί να προέρχεται από περιεχόμενο που είναι αμφιλεγόμενο, προκλητικό ή ακόμα και επικίνδυνο. 

Ο μάνατζέρ της (πότε πρόλαβε να αποκτήσει;) απέρριψε τις προσφορές του Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένων πολλών ταινιών τρόμου, ακόμη και του American Idol!  «Υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες! » είπε. Tα σχέδιά τους περιλαμβάνουν reality show, podcast, βιβλίο και ακόμη και περιοδεία στην Ευρώπη! Και όλα αυτά για μια γελοία ατάκα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου