Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 28, 2024

Lady Gaga – Παρίσι: Αγοράζει γαλλικά σάντουιτς και τρελαίνει τους θαυμαστές της – Το βίντεο που δημοσίευσε

Οι θαυμαστές της Lady Gaga τρελάθηκαν λέγοντας ότι είναι

«ακριβώς σαν κι αυτούς» όταν την είδαν να βγαίνει για να αγοράσει ένα σάντουιτς στο Παρίσι, το Σάββατο.


Η τραγουδίστρια, 38 ετών, βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα μετά την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων το βράδυ της Παρασκευής.

Και αφού θέλησε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις γαστρονομικές απολαύσεις της πόλης, σταμάτησε το αυτοκίνητό της και κατέβηκε για να παραγγείλει η ίδια ένα σάντουιτς (τις περίφημες γαλλικές μπαγκέτες) σαν απλός πολίτης, παρά σαν σούπερ σταρ.

 «Την είδαμε να δείχνει τυπικά κομψή με ένα ολόμαυρο σύνολο, ενώ φορούσε σκούρα γυαλιά και είχε άψογο μακιγιάζ, ενώ την συνόδευαν δύο γεροδεμένοι σωματοφύλακες», γράφει η Daily Mail.

Η Lady Gaga – η οποία δήλωσε το 2011 ότι «αγαπούσε τα σάντουιτς με ζαμπόν και τυρί από το Παρίσι» – εθεάθη να συνομιλεί με τον πωλητή κάνοντας την παραγγελία της και να αστειεύεται με έναν από τους σερβιτόρους, στον οποίον πλήρωσε με την κάρτα της.

Στη συνέχεια εθεάθη να συνοδεύεται έξω από τους δύο άνδρες ασφαλείας της, ενώ οι θαυμαστές που την εντόπισαν έβγαζαν στιγμιότυπα και βίντεο, γράφει η Daily Mail
Η σταρ στη συνέχεια απομακρύνθηκε με ένα αυτοκίνητο που την περίμενε, ενώ στο χέρι της κρατούσε το σάντουιτς που είχε πάρει μαζί της.

Οι θαυμαστές της ξετρελάθηκαν με το κλιπ, το οποίο η ίδια ανάρτησε στο X και απάντησαν: «Απλά μου αρέσει που η Lady Gaga είναι τόσο καλά προστατευμένη που μπορεί να αγοράσει σάντουιτς κανονικά, όπως όλοι μας. Ωραία πράγματα!», «Είναι ακριβώς σαν εμένα!», έγραψε ένας άλλος.

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου