Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 05, 2024

Φειδίας Παναγιώτου: Οι πρώτες μέρες του youtuber ως ευρωβουλευτής


 Τους έβαλαν να μασήσουν γόπα τσιγάρου, να βουτήξουν ημίγυμνοι σε σιντριβάνι, να συρθούν στην πλατεία Συντάγματος και να φιλήσουν στο στόμα έναν άγνωστο.

Όλα αυτά για 50 ευρώ, που φυσικά δόθηκαν χέρι με χέρι πιθανόν χωρίς κανένα παραστατικό, με τους δύο δημοφιλείς Youtubers να μοιράζουν συνολικά 500 ευρώ σε μετρητά στο κέντρο της Αθήνας.


Το βίντεο που μετρά 260.000 προβολές στο Youtube προκάλεσε αίσθηση. Ο ένας από τους δύο Youtubers είναι ο Φειδίας Παναγιώτου, ο οποίος πριν ένα μήνα έκανε την μεγάλη έκπληξη κατεβαίνοντας υποψήφιος ευρωβουλευτής στην Κύπρο και εξελέγη πανηγυρικά ως τρίτη δύναμη στο νησί.


Με βιντεάκια στο ΤikTok ενημερώνει καθημερινά τους ακολούθους του για το πώς περνά τη μέρα του στο ευρωκοινοβούλιο. Σε άλλο βιντεάκι χαρακτηρίζει «λίγο φλώρικο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», ενώ εκτίμησε πως θα είναι δύσκολο να αντέξει 5 χρόνια εκεί μέσα.


Κάθεται στα έδρανα και κυκλοφορεί στους διαδρόμους 12 τα μεσάνυχτα, ενώ αποκάλυψε και αυτό που του έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ο μισθός του ευρωβουλευτή, ποσά ωστόσο που απέχουν έτη φωτός από εκείνα που έχει βγάλει ως TikToker.


«Μας χορηγούν 36.000 ευρώ για 2 λεπτά προβολής»

Τα νούμερα προκαλούν ίλιγγο. Ο 24χρονος Youtuber ισχυρίζεται πως έχει βγάλει πάνω από 1 εκατομμύριο από την ενασχόληση του με το TikTok και το Youtube.


«Για δύο λεπτά προβολής σε βίντεο μου ένας χορηγός μας δίνει 36.000 ευρώ», λέει και συγκλονίζει.


Ο Φειδίας έχει περίπου 2,6 εκατ. συνδρομητές στο κανάλι του και κατά καιρούς έχει προκαλέσει αντιδράσεις με όσα έχει δοκιμάσει, όπως για παράδειγμα τη φορά που θάφτηκε για 10 μέρες κάτω από τη γη, μέσα σε ένα φέρετρο μαζί με ένα φίδι.


«Η μητέρα μου έκλαιγε κάθε βράδυ», είπε για την περίοδο που έμεινε χωρίς φαγητό για 30 μέρες.


Πλέον ως ευρωβουλευτής κάνει αγώνα δρόμου να μάθει τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, ενημερώνοντας καθημερινά τους followers του για κάθε πράγμα που μαθαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου