Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 23, 2024

Βίντεο: Τραγωδία μπροστά στην κάμερα – Βουτιά θανάτου για 17χρονο μαθητή που σκοτώθηκε ακαριαία

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στο Τέξας των ΗΠΑ, όταν έφηβος σε

κατάσταση προχωρημένης μέθης έπεσε από στέγαστρο σπιτιού και σκοτώθηκε. Πρόκειται για τον 17χρονο μαθητή  Έινταν Ντε Λα Κρουζ, που συμμετείχε σε σχολικό πάρτι, το οποίο διοργάνωσε συμμαθητής του σε ιδιωτική κατοικία.


Επικίνδυνη βουτιά στην πισίνα

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο Ντε Λα Κρουζ είχε πιεί πάρα πολύ και παρ’ όλα αυτά θέλησε να κάνει βουτιά στην πισίνα της κατοικίας από το κοντινό στέγαστρο του σπιτιού, μια ιδιαίτερα προσφιλής αν και επικίνδυνη συνήθεια των νέων στις ΗΠΑ. 

Στο βίντεο που έχει καταγράψει ένας συμμαθητής του στο κινητό του, φαίνεται ο 17χρονος να βρίσκεται στο στέγαστρο, λίγο πιο πίσω από ένα αγόρι που επιχειρεί πρώτο την ίδια βουτιά. Ο πρώτος νεαρός την πραγματοποιεί και βουτάει με επιτυχία στο νερό. Σειρά παίρνει ο Ντε Λα Κρουζ, που αν και με χαμηλό φωτισμό μπορεί κανείς να καταλάβει από τις κινήσεις του ότι κάτι δεν πάει καλά. Προσπαθεί να πάρει φόρα για να πηδήξει, υπό τις ιαχές των υπολοίπων παιδιών, όμως αυτή δεν είναι επαρκής και σκάει στο έδαφος με το κεφάλι, ενώ αμέσως μετά βρίσκεται σωριασμένος στο έδαφος, χωρίς να κινείται.

Νεκρός σε μια λίμνη αίματος
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η Αστυνομία κλήθηκε αμέσως στο συμβάν, με τους αστυνομικούς και τους διασώστες που έφτασαν ελάχιστα λεπτά αργότερα να διαπιστώνουν τον θάνατό του. Σύμφωνα με τις περιγραφές ενός αστυνομικού που έφτασε στον τόπο του τραγικού συμβάντος, ο νεαρός βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, προφανώς από την ισχυρή πρόσκρουσή του στα πλακάκια στον χώρο γύρω από την πισίνα.

Όπως αποκαλύφθηκε, στο πάρτι είχαν καταναλωθεί τεράστιες ποσότητες αλκοόλ, ενώ και οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στη σορό του νεαρού έδειξαν ότι ήταν μεθυσμένος, έχοντας καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Για το συμβάν, συνελήφθη ο 51χρονος πατέρας του έφηβου που διοργάνωνε το πάρτι, αλλά και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου