Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 23, 2024

Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Νεκρός 43χρονος που έκανε ψαροντούφεκο – Ήταν πατέρας 3 ανήλικων παιδιών


 Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση θανάτου του 43χρονου Θωμά, πατέρα 3 ανήλικων παιδιών, στο Χρυσοβέργι Αιτωλοακαρνανίας, ενώ έκανε ψαροντούφεκο στην Πράσο, το βράδυ της Πέμπτης (22/08).


Ο άνδρας, ο οποίος ήταν επαγγελματίας οδηγός και ιδιοκτήτης λεωφορείου ΚΤΕΛ, φέρεται να έκανε ψαροντούφεκο με ακόμα δύο άτομα στο νησί Πράσο του συμπλέγματος των Εχινάδων. Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, ο άτυχος πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών ανασύρθηκε από την θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

Διακομίσθηκε στον Αστακό, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του διενεργεί το Λιμενικό Τμήμα Πλατυγιαλίου. Αναμένονται παράλληλα τα αποτελέσματα από την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής,


Τον άτυχο Θωμά αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Μαυρομμάτης, με τον οποίον ήταν κουμπάροι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου