Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 19, 2024

Έβαλε τις φωνές στην 30χρονη σύντροφο του πατέρα του – «Θα πρέπει να ντρέπεται που τον πιέζει στα 60 του να κάνει και άλλο παιδί»

H απόφαση ενός ζευγαριού να μεγαλώσει την οικογένειά του, εξαρτάται από τους συντρόφους. Βέβαια, όταν υπάρχουν ήδη παιδιά, ενδέχεται να έχουν και εκείνα λόγο στην τελική απόφαση, συχνά δημιουργώντας συγκρούσεις.

Το να θέλει κάποιος να δημιουργήσει μεγάλη οικογένεια, είναι αξιοθαύμαστο. Άραγε, υπάρχει κάποιο όριο στο πόσα παιδιά μπορεί να κάνει κάποιος;  Ένας 16χρονος άνδρας πιστεύει ότι είναι καιρός ο 60χρονος πατέρας του, να σταματήσει να κάνει παιδιά.

Ο νεαρός είναι το ένα από τα συνολικά έξι παιδιά και το μόνο που εξακολουθεί να του μιλάει. Όλα τα υπόλοιπα αδέλφια του, έχουν κόψει επαφή. Η βιολογική του μητέρα δεν είναι πλέον με τον πατέρα του και πλέον, ο πατέρας του έχει δεσμό με  μία αρκετά νεότερη σύντροφο, σχεδόν 35 ετών.

 

“Έχω βαρεθεί να τους ακούω να σχεδιάζουν να κάνουν και άλλα παιδιά”

Όπως εξηγεί ο 16χρονος, η σύντροφος του πατέρα του, του ασκούσε πίεση ολόκληρη την περσινή χρονιά προκειμένου να κάνουν και άλλο παιδί!

«Έχω βαρεθεί να τους ακούω να σχεδιάζουν να κάνουν κι άλλο παιδί, θέλω επιτέλους να σταματήσουν».

Πρόσφατα, ο 16χρονος έφτασε στα όριά του και ξέσπασε. Ένα πρωί, αφού ο πατέρας του έφυγε για τη δουλειά, άρχισε να φωνάζει στη σύντροφό του.

Πρώτα, της είπε ότι θα έπρεπε να ντρέπεται που πιέζει τον πατέρα του να κάνουν και άλλο παιδί.


Μετά τόνισε το γεγονός ότι  ο πατέρας του είναι μεγάλος και δεν μπορεί να φροντίσει ένα ακόμη παιδί. Πρόσθεσε μάλιστα ότι, έχει ήδη πέντε παιδιά τα οποία τον μισούν.


“Ποιος ξέρει με τι προβλήματα θα γεννηθεί αυτό το παιδί”

«Εγώ έχω σχιζοφρένεια επειδή με έκανε όταν ήταν 44 χρονών. Ποιος ξέρει με τι προβλήματα μπορεί να γεννηθεί το παιδί που θα κάνει τώρα», είπε φωνάζοντας στη σύντροφο.


Τώρα, ο 16χρονος καταλαβαίνει ότι, ο πατέρας του πονάει επειδή τα παιδιά του δεν του μιλούν. Είναι στεναχωρημένος που δεν έχει θέση στη ζωή των παιδιών του.


«Είμαι σίγουρος ότι αν δεν ήταν η σύντροφός του, εκείνος δεν θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να κάνει παιδιά», εξηγεί.


Παρόλα αυτά, ο νεαρός αναρωτιέται αν ήταν λάθος του να φωνάξει στη σύντροφο και αν θα έπρεπε να μιλήσει απευθείας στον πατέρα του.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου