Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 16, 2024

Κρήτη: Τιμές… Μυκόνου στα Φαλάσαρνα – 80 ευρώ για ένα σετ ξαπλώστρες

Τιμές… Μυκόνου φαίνεται να βρίσκουν οι λουόμενοι σε γνωστές παραλίες στην Κρήτη. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της πολύ γνωστής παραλίας στην Παχειά Άμμο, (Φαλάσαρνα), όπου πλέον οι τιμές για τις ξαπλώστρες κυριολεκτικά τσουρουφλίζουν.

Σύμφωνα με το Patris.gr, για να βρει κάποιος λουόμενος ξαπλώστρα ώστε να μπορέσει να απολαύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μπάνιο του, θα πρέπει να είναι έτοιμος να ψάξει βαθιά στις τσέπες του.


 Τιμοκατάλογος… Μυκόνου

Κι αυτό, γιατί πλέον υπάρχει τιμοκατάλογος επιπέδου… Μυκόνου για τις ξαπλώστρες. Ειδικότερα, 80 ευρώ θα πλήρωνε κάποιος σήμερα στα Φαλάσαρνα, αν ήθελε να καθίσει «πρώτο τραπέζι πίστα», μπροστά στο κύμα, 60 ευρώ λίγο πιο πίσω και 40 ευρώ αντίστοιχα σε ξαπλώστρες με πιο μακρινή απόσταση από την θάλασσα


Νούμερα, αν μη τι άλλο, μη συνηθισμένα ακόμα και για διάσημες παραλίες. Αποδεικνύεται ότι αν κάποιος δεν πάει με δική του ομπρέλα και κάθισμα, κατά πάσα πιθανότητα θα καεί, κι όχι μόνο από τον ήλιο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου