Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 22, 2024

Ινδία: Γιατρός κατείχε χιλιάδες βίντεο παιδικής πορνογραφίας – Κάμερες και σε νοσοκομεία

 

Ένας 40χρονος Ινδός γιατρός, ονόματι Oumair Aejaz, αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για πολλαπλά σεξουαλικά εγκλήματα και κρατείται με εγγύηση ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Aejaz κατηγορείται για τη συλλογή χιλιάδων γυμνών εικόνων και βίντεο παιδιών και γυναικών, χρησιμοποιώντας κρυφές κάμερες επί έξι χρόνια.

Σύμφωνα με το indiatoday.in, οι κρυφές κάμερες τοποθετήθηκαν σε νοσοκομεία και στο σπίτι του κατηγορούμενου. Ο Aejaz, ειδικός στην εσωτερική ιατρική, μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 2011 με εργασιακή βίζα από την Ινδία, ολοκληρώνοντας την ειδικότητά του στο νοσοκομείο Sinai Grace στο Μίσιγκαν, και αργότερα εγκαταστάθηκε στο Ντόσον της Αλαμπάμα. Το 2018, επέστρεψε στην κομητεία Oakland του Μίσιγκαν, όπου συνέχισε την επαγγελματική του δραστηριότητα ως γιατρός σε διάφορα νοσοκομεία.

Ο Aejaz συνελήφθη στις 8 Αυγούστου μετά από καταγγελίες ότι τοποθέτησε κρυφές κάμερες σε μπάνια, αποδυτήρια και δωμάτια νοσοκομείων, καθώς και στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Fox News, οι κάμερες αυτές κατέγραψαν πορνογραφικό υλικό παιδιών, ορισμένα εκ των οποίων ηλικίας μόλις δύο ετών, καθώς και γυναικών που βρίσκονταν σε γυμνές, αναίσθητες ή κοιμόντουσαν.

Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο Aejaz να έχει ανεβάσει μερικά από τα παράνομα βίντεο σε διαδικτυακό αποθηκευτικό χώρο. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η σύζυγός του παρέδωσε το σχετικό υλικό στις αστυνομικές αρχές, οδηγώντας στην έκδοση πολλαπλών ενταλμάτων έρευνας από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όκλαντ για το σπίτι του στο Ρότσεστερ Χιλς του Μίσιγκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου