Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 14, 2024

Ρέθυμνο: Άγριο ξύλο σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης – «Έχει ξεφύγει η κατάσταση»

Σε ρινγκ μετατράπηκε κατάστημα γεμάτο με κόσμο, τη νύχτα του

Σαββάτου σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης του Ρεθύμνου, που αυτές τις ημέρες σφύζει από τουρισμό.


Σύμφωνα με το cretalive, εκ των πρωταγωνιστών του σοβαρού επεισοδίου φέρεται ένας νεαρός από χωριό του Μυλοποτάμου, ο οποίος καταγράφεται να κλωτσάει άλλον νεαρό, ακόμα και όταν ο δεύτερος έχει πέσει αναίσθητος στο πάτωμα. Με βάση την περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα, μάλιστα, φέρεται να έγινε και χρήση σιδερογροθιάς.

 Ακούγονται φωνές, ουρλιαχτά, ενώ τρίτα πρόσωπα προσπαθούν να μπουν στη μέση. Νεαρή θαμώνας φωνάζει να καλέσουν την αστυνομία, καθώς φοβάται για την επικίνδυνη τροπή που πήρε το περιστατικό.

Αποκαλυπτικό των όσων εκτυλίχθηκαν είναι το βίντεο που κατέγραψε με το κινητό θαμώνας του μαγαζιού, υλικό που εστάλη στο Cretalive.gr, με την υποσημείωση: «έχει ξεφύγει η κατάσταση».


Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο νεαρός που εν τελεί σωριάστηκε στο πάτωμα του μαγαζιού, παρελήφθη ξημερώματα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε κλήση στην Αστυνομία για το συμβάν, όμως, δεν έχει γίνει γνωστό αν από μέρους του παθόντος υποβλήθηκε μήνυση.

Τι ακριβώς συνέβη, τι έγινε και εκτροχιάστηκε η κατάσταση στην «καρδιά» της πόλης του Ρεθύμνου, δεν έχει αποσαφηνιστεί. Το βέβαιο είναι – σε κάθε περίπτωση – ότι τέτοιες σκηνές είναι αποκρουστικές, προσβάλλουν την Κρήτη και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως «κανονικότητα», επισημαίνει η ιστοσελίδα.


Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου