Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 04, 2024

Μεξικό: Έξι νεκροί έπειτα από ένοπλες συμπλοκές στην πολιτεία Ταμαουλίπας

Έξι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων τριών μελών των δυνάμεων

ασφαλείας, έχασαν τη ζωή τους σε δύο ένοπλες συμπλοκές που σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών στην πολιτεία Ταμαουλίπας, στο βορειοανατολικό Μεξικό, όπως ανακοίνωσαν χθες οι τοπικές αρχές.


Η πρώτη συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (ξημερώματα Σαββάτου στην Ελλάδα) στην πόλη Αμπασόλο, όπου τρεις ένοπλοι σκοτώθηκαν από τα πυρά της αστυνομίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των υπηρεσιών ασφαλείας της πολιτείας, οι ένοπλοι επιτέθηκαν πρώτοι στους αστυνομικούς, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου (απόγευμα στην Ελλάδα) όταν ένοπλοι επιτέθηκαν σε ξενοδοχείο όπου διέμεναν μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, σκοτώνοντας δύο στρατιώτες και έναν αστυνομικό.

Η πολιτεία Ταμαουλίπας, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Τέξας των ΗΠΑ, είναι γνωστή για την παρουσία συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά και παράτυπους μετανάστες.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου