Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 03, 2024

Καταγγελία αναγνώστη: Δημόσιο ουρητήριο έχει γίνει η οδός Πάνου Πολίτη δίπλα στην κεντρική πλατεία

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης, «κατρουλοσόκακο» έχει καταντήσει η

οδός Πάνου Πολίτη που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την κεντρική πλατεία της πόλης της Λευκάδας. Ένα φαινόμενο απαράδεκτο και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία αλλά και δυσφημιστικό για την πόλη μας. Καλεί το Δήμο Λευκάδας να προβεί στο πλύσιμο των στενών γύρω από την κεντρική πλατεία αλλά και σε καλύτερο φωτισμό του σοκακιού που θα απέτρεπε ενδεχόμενα όσους θα ήθελαν να κάνουν την ανάγκη τους


Μας γράφει:


«Έχω να εκφράσω ένα παράπονο το οποίο υπάρχει χρόνια. Πρέπει να πλένονται οι δρόμοι στα στενά πέριξ της κεντρικής πλατείας Λευκάδας από τον Δήμο γιατί τα στενά βρωμοκοπάνε. Ειδικά η οδός Πάνου Πολίτη δίπλα στην κεντρική πλατεία έχει γίνει δημόσιο ουρητήριο. Αναγκαζόμαστε να πλένουμε τον δρόμο και την άλλη μέρα πάλι κάποιοι Ευρωπαίοι πολίτες αφοδεύουν εκεί, και ξανά από την αρχή.


Ο φωτισμός είναι κακός. Ίσως εάν φωτιζόταν καλύτερα δεν θα τολμούσαν να κατουράνε ή εάν υπήρχε κάποιο τσουχτερό πρόστιμο για όποιον πιαστεί να το κάνει».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου