Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 09, 2024

Πρίγκιπας Χάρι: «Πίστευε ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα του ζητήσει συγγνώμη αλλά το σχέδιο του γύρισε μπούμερανγκ»

Το σχέδιο του πρίγκιπα Χάρι για την επανασυμφιλίωση με τον βασιλιά Κάρολο φαίνεται ότι του γύρισε μπούμερανγκ. Σύμφωνα με ειδικό στα βασιλικά θέματα ο δούκας του Σάσσεξ είχε την εντύπωση ότι ο πατέρας του θα τον συγχωρούσε και θα του ζητούσε συγγνώμη.
 Αντίθετα η απόσταση μεταξύ τους παραμένει μεγάλη και δεν φαίνεται κάποια απόπειρα συμφιλίωσης στον ορίζοντα, σύμφωνα με τον συγγραφέα, Τομ Κουίν.

Ο συγγραφέας εξήγησε ότι είναι δύσκολη μία μελλοντική συμφιλίωση των Σάσσεξ με την βρετανική βασιλική οικογένεια αφού ο βασιλιάς, Κάρολος περιμένει από τον γιο του να ζητήσει συγγνώμη, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πιστεύουν ότι η βασιλική οικογένεια πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση και ζητήσει συγγνώμη.

«Παρά τις επικρίσεις του, ο Χάρι πάντα υπέθετε ότι θα τον συγχωρούσε ο πατέρας του. Πίστευε ότι ο Κάρολος θα επανορθώσει για την πληγή που -κατά την άποψη του Χάρι- δικαιολογούσε τις επικρίσεις», ανέφερε ο συγγραφέας.


Ταυτόχρονα ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να είναι έντρομος από την ιδέα ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσε να γράψει τα δικά της απομνημονεύματα που θα περιλαμβάνουν και τα όσα έζησε στην βρετανική Αυλή και ο πρίγκιπας Χάρι θα μπορούσε να την βοηθήσει.

Η συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ περιείχε σοκαριστικούς ισχυρισμούς για ρατσισμό εναντίον ενός μη κατονομαζόμενου μέλους της βασιλικής οικογένειας. Ακολούθησαν και άλλες ντροπιαστικές αποκαλύψεις για την βασιλική οικογένεια στο ντοκιμαντέρ των Σάσσεξ στο Netflix αλλά και στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Spare».

Όλες αυτές οι επιθέσεις στην βασιλική οικογένεια απλά διεύρυναν το χάσμα μεταξύ του ζευγαριού και του βρετανικού Παλατιού. Ο Τομ Κουίν εξήγησε ότι ο βασιλιάς Κάρολος στο παρασκήνιο είναι «έξαλλος» επειδή ο γιος του αρνείται να φέρει τα παιδιά του στην Βρετανία και επικαλείται φόβους για την ασφάλεια τους.


«Παρά τις επιθέσεις του Χάρι στη βασιλική οικογένεια, ο πατέρας του έχει αποφύγει να απαντήσει επιτιθέμενος δημοσίως στον γιο του, αλλά ιδιωτικά, ο βασιλιάς Κάρολος είναι έξαλλος. Τόσο πολύ που τώρα αρνείται να δεχτεί τηλεφωνήματα από τον γιο του», σημείωσε ο Τομ Κουίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου