Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 10, 2024

Κύπρος... Νενέκοι, οχιάδες, λακέδες των βρεφοκτόνων σιωΝαζί!

 

 Νίκος Κλειτσίκας

Η ντροπή να είσαι Έλληνας, στην Κύπρο κι Ελλάδα
βάσεις υποστήριξης των σιωναζί κα

ι της Γενοκτονίας
του Παλαιστινιακού λαού!

Η Κύπρος, με κατεχόμενο το 40% του εδάφους της, έγινε ένα σιωνιστικό στρατηγικό κέντρο, σε αναγκαστική στρατιωτικοποίηση από το ΝΑΤΟ, την Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς ίχνος ντροπής για την υποστήριξη των σιωΝαζί!
Παρά τις ρητές προειδοποιήσεις από την Αντίσταση (Χεζμπολάχ) στην Κύπρο, να μην ανακατεύεται κι εμπλέκεται σε θέματα που δεν την αφορούν και αυτό είχε προκαλέσει τις υποκριτικές διαψεύσεις των ελληνόφωνων Νενέκων της διχοτόμησης (Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία) κι υποδούλωσης, το νησί έχει αναλάβει σημαντικά καθήκοντα στρατιωτικής δραστηριότητας μετά τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια.
Σήμερα η Κύπρος (όπως και η Σούδα) λειτουργεί ως στρατηγικός κόμβος για τη σιωνιστική οντότητα.
Όχι μόνον ως δήθεν κόμβος διευκόλυνσης εξόδου των εποίκων από το ναζιστικό κατοχικό καθεστώς, αλλά και με Στρατιωτικές ασκήσεις με σενάριο επιθέσεις εναντίον του νότιου Λιβάνου και του Ιράν.
Ανάλογες ασκήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και στην Ελλάδα. Στην Καλαμάτα, εκτός από την εκπαίδευση των ουκροναζί στα F16, εκπαιδεύονται και σιωναζί και πραγματοποιούν ασκήσεις προσομοίωσης για επιθέσεις εναντίον του Λιβάνου και του Ιράν.
Σύμφωνα με την Al-Akhbar, έφτασε στην Κύπρο και μεγάλη αμερικανική στρατιωτική αντιπροσωπεία τις τελευταίες ημέρες, φέρνοντας μαζί της τεράστιες ποσότητες εξοπλισμού, όπλων και συστημάτων αεράμυνας.
Στην Κύπρο δεν είχαν ξαναδεί τέτοια ποσότητα όπλων. Αξιωματούχοι της Κύπρου που διατηρούν την ανωνυμία αναγνωρίζουν ότι στόχος τους είναι η μετατροπή της Κύπρου σε πλατφόρμα αναχαίτισης για τις αναμενόμενες απαντήσεις στους σιωναζί από το Ιράν, τη Χεζμπολάχ και την Υεμένη.
Επιπλέον, οι βρετανικές βάσεις, που καταλαμβάνουν περίπου το 5% του νησιού, έχουν ενισχύσει την παρουσία τους με συστήματα αεράμυνας και ειδικούς.
Ακόμα, έφθασαν στην Κύπρο Γερμανικές στρατιωτικές δυνάμεις, με πρόσχημα "να βοηθήσουν στις εκκενώσεις". Η γερμανική κυβέρνηση ενέκρινε επισήμως την ανάπτυξη αεροπλάνων, πλοίων του γερμανικού πολεμικού ναυτικού και στρατιωτικών επίλεκτων δυνάμεων, δήθεν για να βοηθήσει στην εκκένωση των πολιτών της ΕΕ από τον Λίβανο και τη σιωνιστική οντότητα.
Οι Αμερικανικές δυνάμεις ξεκινούν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις στην Κύπρο, παρά το γεγονός πως τέτοιες ασκήσεις συνήθως απαιτούν χρόνια σχεδιασμού.
Ο Κυπριακός λαός, ο ελληνισμός γνωρίζει για τις αποφάσεις των νενέκων πολιτικών ηγετών τους; Ποιος εξουσιοδότησε την Κυπριακή κυβέρνηση να μετατρέψει την Κύπρο σε σιωνιστική βάση;
Αυτό που συμβαίνει τώρα στην Κύπρο είναι μια πλήρης στρατιωτικοποίηση του νησιού.
Η Κύπρος είναι τώρα επισήμως συνένοχη και δουλικός λακές των ιμπεριαλιστών.
Ο Λυσσαρίδης, ο Λειβαδάς, οι απαγχονισμένοι για την αποτίναξη της αγγλικής αποικοκρατίας, γι' αυτή την Κύπρο έδωσαν τους αγώνες και τις ζωές τους;
Αναφαίρετο δικαίωμα, ζήτημα Διεθνούς Δικαίου να είναι στόχος του Άξονα της Αντίστασης η Κύπρος κι η Ελλάδα, ως πυλώνας της σιωνιστικής ναζιστικής κατοχικής οντότητας!

➥ Τα παιδιά του Σατανά βιάζουν Παλαιστίνιους ομήρους κι η "πολιτισμένη" δύση καλεί σε "αυτοσυγκράτηση"!

Πατριώτης είναι αυτός που πολεμάει το άδικο, τον ιμπεριαλισμό, την κατοχή κι όχι αυτός που προσφέρει γη και ύδωρ στους φονιάδες μας!

Νίκη στα όπλα της Αντίστασης! Στο πλευρό της Παλαιστινιακής Αντίστασης, του Ιράν, της Υεμένης, της Χεζμπολάχ, της Συρίας! Ο Άξονας του κακού να εξολοθρευτεί!

Υ.Γ. Οι νενέκοι πολιτικοί και κόμματα σε Ελλάδα και Κύπρο, αριστεροί και δεξιοί, με τη σιωπή τους επιβεβαιώνουν την υπαλληλική τους σχέση με το θείο Σαμ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου