Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 06, 2024

Ιράν... «Δεν θα είστε ασφαλείς ούτε στα καταφύγια»!

 

 Νίκος Κλειτσίκας

Η νέα τεράστια τοιχογραφία στην Πλατεία Παλαιστίνης στην Τεχεράνη,
στα εβραϊκά και στα περσικά:


«Δεν θα είστε ασφαλείς ούτε στα καταφύγια»!

Έγγραφο του στρατού των βρεφοκτόνων σιωΝαζί, που δόθηκε πρόσφατα στους δημάρχους των βόρειων περιοχών της κατεχόμενης Παλαιστίνης, σχετικά με το τι να περιμένουν σε περίπτωση πολέμου με τη Χεζμπολάχ, επισημαίνεται:
Τρεις ημέρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα αναμένονται σε ορισμένες πόλεις, μια διακοπή νερού που μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από μία εβδομάδα, 8ωρη "συσκότιση" (κατάργηση) των σταθερών τηλεφωνικών γραμμών και 24ωρη "συσκότιση" για κινητά τηλέφωνα.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ίδιων των εβραιοναζί το 40% του εργατικού δυναμικού του Ισραήλ, θα αναγκαστεί να εκκενωθεί από το κέντρο της χώρας προς την Ιερουσαλήμ, ανατολικά και νότια, με καταυλισμούς σε σκηνές βόρεια του Εϊλάτ και στην έρημο Νεγκέβ, που θα μπορούσαν να στεγάσουν και να τροφοδοτήσουν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες. Αρκεί να μην έχουμε συντονισμένη με τη Χεζμπολάχ επίθεση κι από την Υεμένη, και από το Ιράν... Οπότε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου