Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 24, 2024

Αλέν Ντελόν: Σε λίγες ώρες η κηδεία του θρύλου του σινεμά – Η απόγνωση της τελευταίας συντρόφου του

Στο κτήμα του στο Ντουσί στην κεντρική Γαλλία θα ταφεί σε λίγη ώρα ο θρύλος του σινεμά, Αλέν Ντελόν, που πέθανε την Κυριακή 19 Αυγούστου.

Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο με μόλις 40 φίλους και συγγενείς του. Ήδη τους έχει ζητηθεί να αφήσουν έξω από την εκκλησία τα κινητά τηλέφωνα τους.Η τοπική νομαρχία απαγόρευσε την πτήση αεροσκαφών και μη επανδρωμένων αεροσκαφών πάνω από το κτήμα.

Παρόλα αυτά έξω από το κτήμα έχει συγκεντρωθεί πλήθος θαυμαστών του αλλά και δημοσιογράφοι. Ο Γάλλος ηθοποιός, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 88 ετών, είχε ζητήσει ρητά να μην του αποδοθεί φόρος τιμής καθώς ήθελε να ταφεί «όπως οποιοσδήποτε άλλος».
 

Μετά από ειδική άδεια από τον τοπικό νομάρχη, ο Αλέν Ντελόν θα ταφεί στο παρεκκλήσι που είχε χτίσει στο La Brûlerie, το κτήμα στο Ντουσί, 85 μίλια νοτιοανατολικά του Παρισιού. Το κτήμα αγοράστηκε τη δεκαετία του 1970 και εκεί πέθανε ο Αλέν Ντελόν.


Το παρεκκλήσι βρίσκεται σε ένα νεκροταφείο στο κτήμα των σχεδόν 300 στρεμμάτων. Μεγάλο μέρος του κτήματος είναι δασική έκταση, όπου ο Ντελόν έθαψε τουλάχιστον 35 από τα κατοικίδια σκυλιά του.

Ο Ντελόν είχε ζητήσει να ταφεί μαζί του και ο σύντροφός του «στο τέλος της ζωής του», ένα βελγικό μαλινουά που ονομαζόταν Λούμπο. Μετά από διαμαρτυρίες των ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων, τα τρία παιδιά του ηθοποιού συμφώνησαν να κρατήσουν τον σκύλο στην οικογένεια.


Απούσα η 66χρονη σύντροφος του Ντελόν

Η 66χρονη Χιρόμι Ρόλιν που δηλώνει η τελευταία σύντροφος του Αλέν Ντελόν βρίσκεται σε διαμάχη με τα τρία παιδιά του ηθοποιού. Η γυναίκα εργαζόταν για τον Ντελόν ως βοηθός του και ισχυρίζεται ότι ήταν ερωτευμένοι τις τρεις τελευταίες δεκαετίες.

Κατηγορεί τα παιδιά του ηθοποιού ότι τον περασμένο Ιούλιο εκμεταλλεύτηκαν την κακή υγεία του Ντελόν και την έδιωξαν από το σπίτι, ενώ δεν την άφησαν ούτε να τον αποχαιρετίσει πριν πεθάνει.

«Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον για 30 χρόνια. Έζησα μαζί του 17 χρόνια και χωρίστηκα από τον Αλέν άδικα, βάναυσα και βίαια», δήλωσε η 66χρονη στην γαλλική εφημερίδα Le Figaro.
Ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά του Ντελόν της είπαν ότι ήταν μόνο η οικονόμος του αν και γνώριζαν ότι «μοιραζόμασταν το ίδιο κρεβάτι».

«Τα παιδιά του δεν μου επέτρεψαν καν να πω ‘αντίο’. Είναι απάνθρωπο», τόνισε η 66χρονη. Σε συνέντευξή της σε γαλλικά και ιαπωνικά πρακτορεία πέρυσι, η 66χρονη είχε κατηγορήσει τα παιδιά του Ντελόν ότι της είπαν: «Δεν είσαι η σύντροφός του. Εσύ φροντίζεις τα σκυλιά και το σπίτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου