Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 11, 2024

Φωτιά στον Βαρνάβα: Η στιγμή που οι φλόγες απείλησαν τηλεοπτικό συνεργείο – Βίντεο


Εκτός ελέγχου καίει η φωτιά στον Βαρνάβα Το συνεργείο του OPEN που

βρέθηκε στον Βαρνάβα για ρεπορτάζ, κινδύνευσε αφού περικυκλώθηκε από τις φλόγες.


Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ακούγεται να φωνάζει στον εικονολήπτη προκειμένου να μην προσεγγίσει περισσότερο το πύρινο μέτωπο και να φύγουν αμέσως από το σημείο. 

«Έχουμε εγκλωβιστεί από τη φωτιά δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση», ανέφερε ο δημοσιογράφος.



Στη συνέχεια κι ενώ βρισκόταν στον αέρα ο δημοσιογράφος, Γιάννης Ζιάκας είπε: «Μπορείτε να δείτε ότι η πυρκαγιά αυτή τη στιγμή είναι μέσα στις αυλές! Είναι πολύ δυνατοί οι άνεμοι που πνέουν αυτή τη στιγμή στην περιοχή! Παναγιώτη, Παναγιώτη! Πάμε λίγο πιο πίσω, σε παρακαλώ. Η κατάσταση είναι οριακή όπως μπορείτε να καταλάβετε. Παναγιώτη, Παναγιώτη! Σας ζητώ συγνώμη αλλά η φωτιά έχει φτάσει πια πάρα πολύ κοντά στο σημείο στο οποίο βρισκόμαστε! Και ναι… μπαίνει, μπαίνει, μπαίνει».

«Μπαίνει αυτή τη στιγμή στο οικόπεδο στο οποίο βρισκόμαστε! Τόσο οι πυροσβέστες όσο και εμείς βρισκόμαστε ακριβώς στο σημείο στο οποίο το μέτωπο φτάνει αυτή τη στιγμή πολύ κοντά. Στα πρώτα σπίτια στον Βαρνάβα. Ακόμα και το πυροσβεστικό όχημα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο οικόπεδο. Σας ζητώ συγνώμη αλλά η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική εδώ» φώναζε, μεταξύ άλλων, ο ρεπόρτερ του OPEN την ώρα που ο κάμεραμαν Παναγιώτης Λιανός τραβούσε πλάνα με τις τεράστιες φλόγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου