Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 28, 2024

Βίντεο που σοκάρει: Η στιγμή που ακροβάτης του Cirque Du Soleil πέφτει στο κενό από μεγάλο ύψος

Παρ’ ολίγον τραγωδία σε παράσταση του διάσημου Cirque du Soleil σε παράσταση στο Όρεγκον των ΗΠΑ, όταν μια ακροβάτης κατά τη διάρκεια του νούμερού της έπεσε και βρέθηκε στο έδαφος.

Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται η Ρωσίδα Mariia Konfektova μα εκτελεί το νούμερό της με το κοινό να έχει στρέψει τα βλέμματά του επάνω της. Η κοπέλα είναι κρεμασμένη σε έναν τεράστιο περιστρεφόμενο κρίκο, σε μεγάλο ύψος από το έδαφος. Ενώ ο κρίκος κινείται μαζί με την Konfektova, η Ρωσίδα ακροβάτης κάνει διάφορες κινήσεις σε αυτό, με το νούμερο της να έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας.
 Ξαφνικά, οι ανάσες κόβονται όταν ένας λάθος υπολογισμός της την στέλνει με δύναμη στο έδαφος, αφού δεν υπήρχε προστατευτικό δίχτυ. Οι κραυγές του κοινού συγκλονίζουν, ενώ η Konfektova μένει για λίγα δευτερόλεπτα ακίνητη στο έδαφος.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τους ανθρώπους του τσίρκου, οι πρόβες που γίνονται είναι επανειλημμένες ενώ στο συγκεκριμένο σόου δεν χρησιμοποιείται ποτέ δίχτυ ασφαλείας.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου