Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 28, 2024

Αμερικανίδα influencer ξετρελάθηκε με την ελληνική ντομάτα – «Είμαι ενθουσιασμένη, θέλω να κλάψω» – ΒΙΝΤΕΟ


Αίσθηση έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο με το πρόσφατο βίντεό της

η Marta, μία Αμερικανίδα influencer η οποία εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τις ελληνικές ντομάτες.


Η Marta, που βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές μετά από παραμονή στην Ιταλία, μοιράστηκε την εμπειρία της μέσω του TikTok.

Στο βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές, η Marta αναφέρει πως δοκιμάζει για πρώτη φορά μια «αληθινή» ντομάτα στην Ευρώπη. «Στις ΗΠΑ, δυστυχώς, οι ντομάτες δεν έχουν ούτε άρωμα ούτε γεύση. Βρίσκομαι στον παράδεισο της ντομάτας εδώ,» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 Αναφερόμενη στο πρόσφατο ταξίδι της στην Ιταλία, εξήγησε ότι δεν κατάφερε να απολαύσει τις ντόπιες ντομάτες λόγω μιας τροφικής δηλητηρίασης που την ταλαιπώρησε.


Επίσης, από ταβέρνα στη Μήλο, περιγράφει την εμπειρία της δοκιμάζοντας μια ελληνική σαλάτα, τονίζοντας πως οι ελληνικές ντομάτες είναι αναμφισβήτητα οι καλύτερες της Ευρώπης.


Στη συνέχεια του βίντεο, η Marta φαίνεται συγκινημένη, δηλώνοντας πως είναι τόσο ευχαριστημένη από τη γεύση, που είναι έτοιμη να παραγγείλει ακόμη μία σαλάτα. «Είμαι ενθουσιασμένη, θέλω να κλάψω. 10/10!», κατέληξε με ενθουσιασμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου