Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 25, 2024

Ερμιόνη: Νέα καταγγελία για τους ανήλικους που επιτέθηκαν σε 12χρονο – Ξύρισαν το μουστάκι και σε δεύτερο μαθητή

Νέα καταγγελία για τους δύο 17χρονους που συνελήφθησαν στην Ερμιόνη, καθώς φέρεται να

επιτέθηκαν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος σε 12χρονο και αφού του ξύρισαν με μια φαλτσέτα το μουστάκι, στη συνέχεια τον λήστεψαν.


Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το μεσημέρι της Τετάρτης 25/9 προσήλθε στο Α.Τ. Ερμιονίδας ακόμη ένας ανήλικος, 12 ετών, μαθητής Α΄ Τάξης Γυμνασίου Ερμιόνης, συνοδευόμενος από την μητέρα του και κατήγγειλε ότι οι κατηγορούμενοι, το πρωί της Τρίτης κατά την διάρκεια διαλείμματος, στο προαύλιο  χώρο του σχολείου, τον περικύκλωσαν και άνευ λόγου και αιτίας,  χρησιμοποιώντας ξανά φαλτσέτα, του ξύρισαν το μουστάκι του, ενώ στη συνέχεια με την λήξη του διαλείμματος μπήκαν στις τάξεις τους.

 Το θύμα, ενημέρωσε για το συμβάν τους γονείς του σήμερα κατά την μετάβασή του στο σπίτι του, κατόπιν συζήτησης που είχε μαζί τους.

Οι συλληφθέντες ανήλικοι οδηγήθηκαν το μεσημέρι στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, η οποία τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, που τους έδωσε προθεσμία για να απολογηθούν το μεσημέρι της Πέμπτης, (26-09-2024), διατηρώντας την κράτησή τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Διοικητή του Α.Τ. Ερμιονίδας, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο σχολείο προκειμένου να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί, για τυχόν ύπαρξη παρόμοιων περιστατικών ώστε να καταγγελθούν, ενώ στο πλαίσιο της επίσκεψης συζητήθηκε η ανάγκη για λήψη άμεσων μέτρων και κοινών δράσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου