Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 27, 2024

Χανιά: Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων μαθητών – Συνελήφθη 16χρονη και ο πατέρας της


Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων, καθώς σημειώθηκε νέος ξυλοδαρμός μεταξύ ανήλικων μαθητών το μεσημέρι της Τετάρτης (26/9) έξω από σχολικό συγκρότημα σε περιοχή των Χανίων. 

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, δύο μαθητές, μια 16χρονη κι ένας 15χρονος καβγάδισαν, και κάποια στιγμή η 16χρονη επιτέθηκε στον ανήλικο μαθητή. Η ανήλικη συνελήφθη για πρόκληση σωματικής βλάβης και μαζί ο πατέρας της για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό

«Συνελήφθη, σήμερα (26.09.2024) στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ανήλικη ημεδαπή κατηγορούμενη για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος επίσης ανήλικου ημεδαπού.


Επιπλέον, συνελήφθη ο κηδεμόνας της ανήλικης και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.


Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι, μεσημβρινές ώρες χθες (25.09.2024) οι δύο ανήλικοι ενεπλάκησαν σε φραστικό επεισόδιο και στη συνέχεια με την χρήση σωματικής βίας η ανήλικη προκάλεσε τον τραυματισμό του ανήλικου.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα έξωθεν σχολικού συγκροτήματος του Δήμου Χανίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Yπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες, ακόμα ένα περιστατικό είχε συμβεί στα Χανιά, έξω από Γυμνάσιο στις Μουρνιές, όταν τρεις ανήλικες επιτέθηκαν εναντίον συμμαθήτριάς τους.

Αφέθηκαν ελεύθερες με προφορική εντολή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου