Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 24, 2024

Ξεσπά 17χρονη που κατήγγειλε οδηγό ταξί για βιασμό: «Ξυπνάω και κοιμάμαι με ένα μόνιμο άγχος – Είναι σαν βασανιστήριο»

Αναβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας η δίκη με κατηγορούμενο έναν οδηγό

ταξί, τον οποίο κατήγγειλε μία 17χρονη ότι την βίασε. Η κοπέλα ξέσπασε σε δάκρυα μόλις άκουσε την αναβολή, καθώς όπως εξήγησε βιώνει μαρτύριο και ζητά δικαίωση για τα όσα φέρεται να έζησε.


Ο κατηγορούμενος οδηγός ταξί δεν εμφανίστηκε, καθώς η δικηγόρος του προσκόμισε έγγραφα δηλώνοντας ασθένεια, σύμφωνα με το Star. Εξαιτίας αυτού δόθηκε αναβολή για τις 4 Ιουνίου 2025.

Το θύμα ξέσπασε σε δάκρυα, όταν άκουσε ότι η δίκη θα γίνει σε έναν σχεδόν χρόνο: «Νιώθω αγανάκτηση πιο πολύ, διότι δε γίνεται ένας άνθρωπος να περνάει όλο αυτό που έχει περάσει, να το περνάει δεύτερη φορά για το δικαστήριο και να το περνάει και τρίτη φορά… Ξυπνάω, κοιμάμαι με ένα μόνιμο άγχος. Είναι σαν βασανιστήριο», περιέγραψε το κορίτσι.

Στη συνέχεια, η 17χρονη περιέγραψε το βράδυ που, όπως έχει καταγγείλει, έπεσε θύμα βιασμού από τον οδηγό ταξί: «Θυμάμαι πόσο φοβόμουν… Φοβόμουν μη μου κάνει κακό, φοβόμουν μη φωνάξω και απλά δεν δω το φως του ήλιου». Η κοπέλα σώθηκε από υπαλλήλους πρατηρίου υγρών καυσίμων. Τους έκανε νοήματα ότι κινδυνεύει:

«Εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν ότι πρέπει να κάνω κάτι, έτσι ώστε να με βοηθήσει κάποιος για να φύγω από εκείνη τη στιγμή και την κατάσταση», περιέγραψε.

Aρνείται τον βιασμό ο οδηγός

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η 17χρονη επιβιβάστηκε στο ταξί μαζί με δύο φίλους της, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Ήταν όλοι τους σε κατάσταση μέθης. Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός βίασε το κορίτσι.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι υπήρξε συναίνεση:

«Όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο ξαφνικά εκείνη ένιωσε φόβο και άρχισε να κάνει κάποιες αντίστοιχες εκφράσεις με το πρόσωπό της προς τον υπάλληλο του βενζινάδικου, το οποίο εγώ δεν το αντιλήφθηκα. Συνεχίσαμε να την πάω στο σπίτι της, χωρίς εντωμεταξύ να εκφράσει την επιθυμία να κατέβει ή να παραμείνει στο βενζινάδικο», ισχυρίζεται ο οδηγός.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου