Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 02, 2024

Σπύρος Μπιμπίλας για Δάνη Κατρανίδη: «Η περιπέτεια της υγείας του κράτησε σχεδόν 2,5 χρόνια»

Γνωστή έγινε χθες (1/9) η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Δάνη Κατρανίδη. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, ύστερα από γενναία μάχη που έδωσε για την υγεία του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε σήμερα (2/9) στην εκπομπή Summer’s Cool για τον μεγάλο ηθοποιό.
 Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον Δάνη Κατρανίδη, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ ποτέ μαζί του, όμως τον γνώριζα πολύ καλά γιατί τον παρακολουθούσα χρόνια και είχε τύχει να συμπράττουμε στο ίδιο θέατρο, αλλά όχι στην ίδια παράσταση. Η τελευταία φορά που συναντηθήκαμε ήταν πριν αρρωστήσει.

Από τα πρώτα του βήματα τον παρακολουθούσα στον Εθνικό Θέατρο. Ξεχώριζε αυτός ο άνθρωπος και για την ποιότητά του και για το ότι αγαπούσε πολύ το θέατρο και τους ηθοποιούς».

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Ήταν ένα εξαιρετικό πλάσμα της καλλιτεχνικής μας οικογένειας και γι’ αυτό όλοι αυτή την στιγμή έχουν συντριβεί. Επειδή ξέραμε και την περιπέτεια της υγείας του, η οποία κράτησε σχεδόν 2,5 χρόνια, πάντα δίναμε τη θετική μας ενέργεια για να γίνει καλά».


«Δυστυχώς όμως ο Δάνης δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή πολύ νέος ουσιαστικά. Είχε πολύ δικούς του ανθρώπους δίπλα του, που ήταν σαν οικογένειά του. Δεν ήθελε όμως να γίνει αντικείμενο συζητήσεων η προσωπική περιπέτεια της υγείας του, γιατί αυτά είναι πολύ προσωπικά δεδομένα», σημείωσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου