Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 15, 2024

Νέα Σμύρνη: Η αποκαλυπτική μαρτυρία του γιατρού που κλήθηκε να εξετάσει τον 46χρονο – ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια υπόθεση οικογενειακής τραγωδίας που συγκλόνισε τη Νέα Σμύρνη, ένας 46χρονος άνδρας

βρέθηκε μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά του, με δράστιδα την ίδια του την αδελφή, μια 43χρονη αθλήτρια των Special Olympics.


Η γυναίκα ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι εκείνη ήταν που αφαίρεσε τη ζωή του αδελφού της, περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον τρόπο με τον οποίο διεπράχθη το έγκλημα.

 Καθοριστικός στην αποκάλυψη της φρικτής αλήθειας ήταν ο γιατρός που έφτασε στο σημείο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Όταν έφτασε στο διαμέρισμα, αρχικά δεν υποψιάστηκε την έκταση του περιστατικού. Σε δηλώσεις του στο Mega, περιέγραψε την κατάσταση που βρήκε:

«Στην αρχή δεν φαινόταν ότι είχαμε να κάνουμε με φόνο. Ο 46χρονος βρισκόταν αναίσθητος και, μαζί με το ΕΚΑΒ, τον μεταφέραμε στο πάτωμα για να συνεχίσουμε την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ). Όταν σηκώσαμε την μπλούζα του, αποκαλύφθηκε η πληγή από το μαχαίρι. Ήταν μια τρύπα στην κοιλιά του, σκουπισμένη χωρίς αίμα, με το τραύμα να φαίνεται καθαρό».

Ο γιατρός, με ψυχραιμία, προσπάθησε να επαναφέρει τον άνδρα, ωστόσο η τραγική μοίρα είχε ήδη γραφτεί. Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η 43χρονη βρέθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνεχίζουν να ερευνούν το περιστατικό, ενώ η γυναίκα, αρχικά σε σύγχυση, δεν μπορούσε να αρθρώσει λόγο και έδειχνε χαμένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου