Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 25, 2024

Βίντεο: Η τρομακτική στιγμή που σέρφερ εξαφανίζεται κάτω από κύμα 8 μέτρων – «Με έβγαλε νοκ άουτ»

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένας Αυστραλός σέρφερ εξαφανίστηκε

από ένα γιγάντιο κύμα οκτώ μέτρων και έχασε τις αισθήσεις του ενώ έκανε σερφ σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία για σέρφινγκ στον κόσμο.


Πλάνα δείχνει τη στιγμή που ο σέρφερ Mikey Brennan, 38 ετών, έπεσε από τη σανίδα του καθώς ένα κύμα έπεσε πάνω του ενώ έκανε σερφ στο Shipstern Bluff στην Τασμανία  την Παρασκευή, το οποίο είναι γνωστό για τα τεράστια κύματα του.

Αφού τον “κατάπιε” το κύμα, ο Brennan εξαφανίστηκε στο νερό για λίγα δευτερόλεπτα, πριν βγει στην επιφάνεια.

Σε ένα βίντεο κλιπ, το σώμα του φαίνεται να επιπλέει στο νερό καθώς ένας άνδρας σε τζετ σκι πηγαίνει προς το μέρος του για να του προσφέρει βοήθεια. Ένας θεατής ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Είσαι καλά; Είναι εντάξει’.

Ανέκτησε τις αισθήσεις του πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο Royal Hobart Hospital για έλεγχο. Ο άνδρας υπέφερε από μελανιές στα πλευρά, αλλά αργότερα πήρε εξιτήριο.

 Ο Brennan εμφανίστηκε στην αυστραλιανή πρωινή εκπομπή Sunrise σήμερα για να μιλήσει για το ατύχημα.

«Το κύμα ήταν ίσως ένα από τα μεγαλύτερα κύματα που έχω πιάσει ποτέ. Και μόνο το ποσό της ενέργειας στο κύμα, η κατάσταση ήταν απλά αρκετά έντονη. Κατέβηκα και με νοκ άουτ».

Αλλά το περιστατικό δεν θα τον εμποδίσει να πιάσει μεγάλα κύματα. «Το κάνω όλη μου τη ζωή», είπε.  «Λατρεύω τον ωκεανό. Υποθέτω, δεν ξέρω, έχω περίπου εννιά ζωές ή κάτι τέτοιο».

Ο Μπρέναν μοιράστηκε το βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram στους 12.300 ακόλουθούς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου