Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 23, 2024

Εύβοια: Θρίλερ στο Βαθύ Αυλίδας – Τους απειλούσε με μαχαίρι και ζητούσε λεφτά

Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν το Σάββατο 21/09 στο Βαθύ Αυλίδας,

όπου ένας άνδρας σκόρπισε τον τρόμο, απειλώντας πολίτες με αιχμηρό αντικείμενο.


Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα eviathema.gr, λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι, μια παρέα νεαρών που περίμενε στον σταθμό του τρένου δέχτηκε την απρόσμενη προσέγγιση ενός άνδρα. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, εκείνος έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να τους απειλεί, απαιτώντας χρήματα.

Ένα από τα μέλη της παρέας, διατηρώντας την ψυχραιμία του, κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Ο δράστης, αντιλαμβανόμενος την κίνηση, εγκατέλειψε το σημείο, ενώ τα θύματα έδωσαν λεπτομερή περιγραφή του στις αρχές.

Αστυνομικοί από το Τμήμα Χαλκίδας έφτασαν άμεσα στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν τον δράστη. Λίγο αργότερα, η άμεση δράση έλαβε νέα κλήση για παρόμοιο περιστατικό στον ίδιο χώρο, με τον άνδρα να διαφεύγει για δεύτερη φορά.


Καθώς πλησίαζε το βράδυ, περίπου στις 21:00, οι αστυνομικές δυνάμεις κλήθηκαν εκ νέου στην περιοχή, έπειτα από αναφορές για έναν άνδρα με παρόμοια χαρακτηριστικά, ο οποίος κυκλοφορούσε σε διάφορα σημεία της πόλης, απειλώντας ξανά πολίτες με αιχμηρό αντικείμενο.


Ο δράστης εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη, οδηγούμενος στις αρμόδιες αρχές για τα περαιτέρω.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου