Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 26, 2024

Βίντεο: Η στιγμή που ποδηλάτης πέφτει πάνω σε αγελάδα


Ένα απρόσμενο αλλά ξεκαρδιστικό περιστατικό σημειώθηκε σε ορεινό

μονοπάτι στην Αυστρία, όταν ένας ποδηλάτης συγκρούστηκε με μια αγελάδα που εμφανίστηκε ξαφνικά στον δρόμο του.


Ο 23χρονος Γερμανός τουρίστας, Μάικ Μπούργκμπαχερ, κατέβαινε με ταχύτητα την πλαγιά όταν ήρθε σε επαφή με το ζώο, το οποίο βρέθηκε ξαφνικά στο μονοπάτι του. Παρά την προσπάθειά του να σταματήσει, ο Μάικ δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύγκρουση. Ευτυχώς, τόσο ο ίδιος όσο και η αγελάδα δεν τραυματίστηκαν.

 Ο Μπούργκμπαχερ περιέγραψε το περιστατικό λέγοντας: «Ο φίλος μου κι εγώ κατεβαίναμε την πλαγιά όπως συνήθως, όταν ξαφνικά είδαμε μια αγελάδα να στέκεται μπροστά μας. Ο φίλος μου προσπάθησε να σπρώξει την αγελάδα στην άκρη για να με αποτρέψει από το να τη χτυπήσω, αλλά τελικά δεν το απέφυγα».

Το βίντεο από τη σύγκρουση, που συνέβη στις 9 Αυγούστου 2022 στο Sölden της Αυστρίας, κυκλοφόρησε πρόσφατα και έχει ήδη τραβήξει την προσοχή αρκετών στα social media.


«Σταματήσαμε για να ελέγξουμε την αγελάδα, αλλά εκείνη συνέχισε να τρώει χορτάρι, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα», αφηγήθηκε ο Μπούργκμπαχερ.

Αφού βεβαιώθηκαν ότι και τα ποδήλατά τους δεν είχαν υποστεί ζημιά, οι δύο ποδηλάτες ανέκτησαν την ψυχραιμία τους, αν και το περιστατικό τους άφησε μια ανεξίτηλη εντύπωση. «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο στη ζωή μου και ελπίζω να μην συμβεί ξανά», είπε ο Μπούργκμπαχερ. «Είναι επικίνδυνο, γιατί αυτά τα μονοπάτια είναι σχεδιασμένα για ταχύτητα και άλματα, και η παρουσία αγελάδων μπορεί να είναι επικίνδυνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου