Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 27, 2024

Παλαιοχριστιανοί: Συνελήφθησαν οι γονείς για την αρπαγή του μωρού τους – Οι πρώτες πληροφορίες

Συνελήφθησαν πριν από λίγο οι αυτοαποκαλούμενοι και ως Παλαιοχριστιανοί, καθώς

κατηγορούνται για την αρπαγή του μωρού τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι γονείς του μωρού εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σε σπίτι στην Κερατέα.


Οι δυο τους φέρονται να άρπαξαν το παιδί μέσα από τη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Αλεξάνδρα, πριν από μερικά 24ωρα. Λίγο νωρίτερα είχε αποφασιστεί η μεταφορά του μωρού τους στο ίδρυμα βρεφών Μητέρα.

Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία η μεταφορά του μωρού είχε κοινοποιηθεί στο νοσοκομείο, καθώς αυτό είχε την επιμέλεια του με εισαγγελική εντολή από την ημέρα της γέννησής του και γι’ αυτό φρουρούνταν από σεκιούριτι και δεν επιτρέπονταν από κανέναν η μεταφορά του.

 Για το περιστατικό αρπαγής του βρέφους είχε μιλήσει στον ΑΝΤ1 η νοσηλεύτρια, που τους κυνήγησε και προσπάθησε να τους σταματήσει. «Τρέχανε με το μωρό αγκαλιά, η μητέρα έτρεχε, από πίσω ο πατέρας και από πίσω οι σεκιούριτι. Τρομαγμένοι μην τους πάρουν το μωρό. Τελευταία τους έβλεπα που καθόντουσαν εδώ. Όπως κάθονται οι άνθρωποι έπιναν τον καφέ τους. Βγήκαν από εκκλησία του νοσοκομείου. Τρέχανε. Τους κυνηγούσαν οι σεκιούριτι. Μπήκαν από την είσοδο του νοσοκομείου και βγήκαν από τη πόρτα της εκκλησίας».


Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, πατέρας του βρέφους, είχε δηλώσει στον τηλεοπτικό σταθμό ότι «δεν καταζητούμαι, ούτε κατηγορούμαι. Η σύζυγος πήρε το παιδί της από το μαιευτήριο».


Ο δικηγόρος του ζευγαριού, κ. Θεοδωρόπουλος, ανέφερε από την πλευρά του «γιατί η εισαγγελία θέλει να δώσει το παιδί όταν οι γονείς πληρούν τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου