Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 19, 2024

Ντέμι Μουρ: Η περιουσία της μετρά πολλά… μηδενικά – Ζαλίζουν τα νούμερα

Η Ντέμι Μουρ διανύει μια νέα περίοδο καλλιτεχνικής αναγνώρισης, με την ταινία «The Substance» να

την επαναφέρει δυναμικά στο προσκήνιο του κινηματογράφου.


Υποδυόμενη έναν ρόλο όπου ενσαρκώνει μια ηλικιωμένη ηθοποιό που αναζωογονείται σε μια νεότερη εκδοχή του εαυτού της, η Μουρ έχει κερδίσει τις θετικές κριτικές των ειδικών, ενώ οι φήμες για υποψηφιότητα στα Όσκαρ έχουν ήδη αρχίσει να φουντώνουν.

 Με ανοιχτές συζητήσεις για τα εμπόδια που αντιμετώπισε στον δύσκολο κόσμο του Χόλιγουντ, η ίδια έχει καταφέρει να διατηρήσει την επιτυχία της, ενώ η οικονομική της ευχέρεια – η οποία ανέρχεται στα 200 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το celebritynetworth.com – της προσφέρει την ελευθερία να απολαμβάνει τη ζωή.

Στη δεκαετία του 1990, η Ντέμι Μουρ ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός παγκοσμίως, με επιτυχίες όπως οι ταινίες «Ghost» και «Indecent Proposal», ενώ το διαζύγιό της από τον Μπρους Γουίλις το 2000 της απέφερε περίπου 90 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και ακίνητα.


Το πολυτελές ρετιρέ τους στο Central Park, το οποίο είχαν αγοράσει έναντι 7 εκατομμυρίων δολαρίων, πωλήθηκε το 2017 για το εντυπωσιακό ποσό των 45 εκατομμυρίων.


Παρά τον χωρισμό τους, η Μουρ παραμένει στενά συνδεδεμένη με τον Μπρους Γουίλις, ιδιαίτερα τώρα που εκείνος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Μάλιστα, η νυν σύζυγός του, Έμμα Χέμινγκ, της παρέχει πλήρη υποστήριξη, ενισχύοντας τις οικογενειακές σχέσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου