Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 13, 2024

Φρίκη στην Ελβετία: Το μοντέλο που πολτοποιήθηκε από τον σύζυγό της ήθελε να χωρίσουν – Αποκαλύψεις για τη σχέση του ζευγαριού

Η κοινότητα του Μπάνινγκεν κοντά στη Βασιλεία της Ελβετίας,

συγκλονίστηκε από μια τραγική και ανατριχιαστική υπόθεση – τη δολοφονία της Κριστίνα Γιόκσιμοβιτς, πρώην υποψήφια Μις Ελβετία και καταξιωμένη προπονήτρια μόδας. Η 38χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της και ο σύζυγός της παραδέχθηκε την ενοχή του.


Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η Κριστίνα στραγγαλίστηκε πριν πεθάνει, ενώ η νεκροψία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το σώμα τεμαχίστηκε στο πλυσταριό με πριόνι, μαχαίρι και ψαλίδι κήπου. Στη συνέχεια, τα μέρη του σώματός της πολτοποιήθηκαν με ένα μπλέντερ χειρός και διαλύθηκαν σε χημικό διάλυμα.

Ο σύζυγος της Κριστίνα, ο οποίος αναφέρεται με το ψευδώνυμο «Thomas» από τα τοπικά μέσα, συνελήφθη την επόμενη μέρα. Αρχικά ισχυρίστηκε ότι δρούσε σε πανικό αφού ανακάλυψε τη νεκρή σύζυγό του, αλλά αργότερα άλλαξε την κατάθεσή του και ισχυρίστηκε ότι τη σκότωσε σε αυτοάμυνα, αφού εκείνη τον επιτέθηκε με μαχαίρι.

 Οι αρχές αναφέρουν την έλλειψη ενσυναίσθησης και ψυχραιμίας του Thomas μετά τη δολοφονία της συζύγου του, τονίζοντας ότι έδειξε «σαδιστικά-κοινωνιοπαθητικά χαρακτηριστικά».

Η καριέρα και η ζωή της με τον Thomas

Η Κριστίνα Γιόκσιμοβιτς, μητέρα δύο παιδιών, είχε καριέρα ως μοντέλο και προπονήτρια πασαρέλας. Ήταν γνωστή για την επιτυχία της στον κόσμο της μόδας, έχοντας κερδίσει τον τίτλο της Μις Βορειοδυτική Ελβετία το 2003, ενώ είχε συμμετάσχει και στο διαγωνισμό Μις Ελβετία το 2007. Αργότερα ίδρυσε μια επιχείρηση καθοδήγησης και συμβουλευτικής για νεαρά μοντέλα, ενώ εργαζόταν και στον τομέα του HR στον τομέα της πληροφορικής.


Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2017, φέρεται να ζούσε στο ευρύχωρο σπίτι τους με τις δύο μικρές κόρες τους και τη μητέρα της Κριστίνα. Ωστόσο, η ζωή της Κριστίνας με τον σύζυγό της δεν ήταν τόσο τέλεια όσο φαινόταν. Σύμφωνα με πηγές κοντά στην Κριστίνα, η ίδια είχε σκοπό να χωρίσει από τον σύζυγό της, αλλά ήταν τρομοκρατημένη για το πώς θα αντιδράσει.

Η πηγή που μίλησε στο 20 Minuten επιβεβαίωσε ότι η Κριστίνα φοβόταν τον σύζυγό της και ότι οι σχέσεις τους είχαν επιδεινωθεί.

Σύμφωνα με αναφορές, οι σχέσεις του ζευγαριού είχαν επηρεαστεί από την επαγγελματική δραστηριότητα του Thomas και από τη γενικότερη αλλαγή στη συμπεριφορά του.

Φίλοι και συνάδελφοι σε σοκ

Η τραγική απώλεια της Κριστίνας Γιόκσιμοβιτς έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη σε φίλους, συνεργάτες και συναδέλφους της. Πολλές προσωπικότητες από τον κόσμο της μόδας και της ψυχαγωγίας εξέφρασαν τη λύπη τους και τον αποτροπιασμό τους για την τραγωδία.

Η πρώην Μις Ελβετία Ναδίν Βίνζενς, φίλη της Κριστίνας, δήλωσε στο Nau.ch: «Πάντα έκανε μια ευτυχισμένη εντύπωση σε εμένα. Δεν θα πίστευα ποτέ ότι ο σύζυγός της θα έκανε κάτι τέτοιο».

Επίσης, η πρώην Μις Ελβετία Χρίστα Ριγκότσι τόνισε: «Είναι τρομακτικό. Είμαι πραγματικά σοκαρισμένη. Σκέφτομαι τις δύο κόρες της. Ήταν μια τόσο όμορφη και καλόκαρδη γυναίκα».

Η Σουηδέζα ηθοποιός και παρουσιάστρια Μιριάμ Ρίκλι, η οποία συμμετείχε στο διαγωνισμό Μις Ελβετία μαζί με την Κριστίνα, δήλωσε: «Είμαι απλώς άφωνη». Επίσης, η πρώην Μις Ελβετία Ντομινίκ Ρίντερκνεχτ είπε: «Είναι πολύ, πολύ θλιβερό και σοκαριστικό αυτό που έχει συμβεί. Λυπάμαι πάρα πολύ για τα παιδιά».

Το μοντέλο Άντρεα Μπρότσκι και η πρώην Μις Σουηδία Φρίδα Χόντελ, επίσης εξέφρασαν τη θλίψη τους, τονίζοντας την απώλεια μιας εξαιρετικής και αγαπητής προσωπικότητας.

Οι έρευνες συνεχίζονται

Ο Thomas, ο οποίος προέρχεται από μια ευκατάστατη οικογένεια και είχε ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση συμβουλευτικής, κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης αλλά απορρίφθηκε από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στη Λωζάνη. Η έρευνα συνεχίζεται, με τις αρχές να εξετάζουν την ψυχική κατάσταση του Thomas και τα κίνητρα πίσω από την εγκληματική πράξη του.

Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι ο Thomas είχε προσπαθήσει να πνίξει τη σύζυγό του τουλάχιστον μία φορά πριν την στραγγαλίσει, ενώ έχουν προκύψει και αναφορές για βίαιη συμπεριφορά προς πρώην συντρόφους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου