Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 06, 2024

Ο σύζυγός της πέθανε μετά τη γέννηση του παιδιού τους – «Όταν πήρα το κινητό του ανακάλυψα κάτι που άλλαξε όλη τη ζωή μου»

Η διαχείριση μίας προδοσίας σε μία σχέση είναι επώδυνη και περίπλοκη. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς την προδοσία μίας απιστίας, ειδικά μια σύζυγος που μόλις έχει γεννήσει. Το ζήτημα γίνεται ακόμη πιο δύσκολο όταν ο άπιστος σύζυγος δεν είναι πλέον στη ζωή.

 Μια νέα μητέρα ανακάλυψε σοκαρισμένη, λίγες μέρες μετά τον θάνατο του άνδρα της και τη γέννηση του γιου της, την απιστία του συζύγου της. Η 32χρονη Marianne Fraser, ήταν μια ευτυχισμένη γυναίκα που περίμενε, μαζί με τον 25χρονο άνδρα της, τον Liam, μουσικό, τη γέννηση του γιου τους Soren, τον Δεκέμβριο το 2022.

Την Πρωτοχρονιά του ίδιου έτους μπήκε στο σπίτι από το νοσοκομείο με το νεογέννητο παιδί της στην αγκαλιά και είδε ότι ο άνδρας της είχε βάλει τέλος στη ζωή του. Ο κόσμος της Marianne κατέρρευσε και γρήγορα επέστρεψε στο νοσοκομείο αφού υποσιτιζόταν εξαιτίας του μεγάλου πένθους της.

«Ήρθαν τα πάνω – κάτω»

Όταν επέστρεψε στο σπίτι από τη νοσηλεία, οι αστυνομικοί της έδωσαν το κινητό του άνδρα της. Όταν άρχισε να το ψάχνει, ήρθαν τα πάνω- κάτω. Η γυναίκα ανακάλυψε ότι ο Liam ήταν άπιστος σε όλη τη διάρκεια του γάμου τους. Στο κινητό υπήρχαν τα μηνύματα και μια κάρτα δώρων που το αποδείκνυαν.

Διαλυμένη, η Marianne, στράφηκε στη φροντίδα του γιου της και στην μουσική. Τώρα περιμένει την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, λίγο πριν ταξιδέψει για τη Νοτιοανατολική Ασία με τον 19 μηνών πλέον, Soren.

«Το ένα χτύπημα πίσω από το άλλο»

«Έχω κενά στην μνήμη  μου, δεν ήμουν σε καλή κατάσταση, δεν μπορούσα να φάω και νοσηλεύτηκα ξανά για λίγες μέρες», λέει η Marianne, δασκάλα σε δημοτικό και μουσικός από τα Χάιλαντς της Σκωτίας.

Όταν η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι τις, οι αστυνομικοί της έδωσαν τα ρούχα και το τηλέφωνο του Liam, από το οποίο βρήκε τις αποδείξεις της απιστίας του. «Βρήκα κλήσεις από ένα άτομο την ώρα που εγώ γεννούσα», λέει η Marianne.


«Το ένα χτύπημα ερχόταν πίσω από το άλλο. Σκεφτόμουν ότι κάποια στιγμή θα ξυπνήσω από τη νάρκωση και θα είναι όλα ένας εφιάλτης. Νιώθω ότι όλα είναι σάπια», αναφέρει η γυναίκα.


Παρά το σοκ της αποκάλυψης, η Marrianne τώρα είναι ικανοποιημένη που πλέον γνωρίζει την αλήθεια. «Τουλάχιστον τώρα που γνωρίζω, κατάφερα να το κλείσω το κεφάλαιο», λέει η γυναίκα.


Περιγράφει τα ανάμικτα συναισθήματα που την κατέκλυσαν όταν έμαθε για την απιστία του άνδρα της. «Ένιωσα  ότι έπρεπε να καταστραφούν όλα. Ήταν το απόλυτο σοκ. Είναι περίεργο να είσαι θυμωμένος με κάποιον που πλέον δεν είναι στη ζωή», εξηγεί η Marianne.


Τελικά αποφάσισε ν’ αφοσιωθεί στον Soren και όχι να ασχολείται με το παρελθόν. «Είχα δύο επιλογές – ή να κλειστώ στο σπίτι και να σαπίσω, ή να δείξω στον γιο μου πόσο όμορφη ζωή μπορεί να έχει», λέει η Marianne.


Τέλη Ιανουαρίου, πήγε με τον Soren σ’ ένα μουσικό φεστιβάλ με τις αγαπημένες της μπάντες. «Πρώτη φορά ένιωσα τέτοια ανακούφιση. Τότε κατάλαβα ότι πρέπει να ασχοληθώ ξανά με την μουσική. Να το δω σαν ψυχοθεραπεία», αναφέρει η γυναίκα. Η Marianne και ο Liam γνωρίστηκαν από κοινούς φίλους, μουσικούς στην περιοχή τους και ήταν παντρεμένοι για τέσσερα χρόνια.


«Προσπαθούσαμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Οι δικοί μας ενθουσιάστηκαν όταν το έμαθαν. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους», λέει η Marianne. O Soren γεννήθηκε πέντε εβδομάδες πρόωρα, και ζύγιζε 2.700 κιλά. Γύρισαν στο σπίτι τους την ημέρα των Χριστουγέννων του 2022. «Ήταν όλα συγκεχυμένα, με τόσο κόσμο εδώ», θυμάται η Marianne.


Έχει πάει τον Soren σε 12 παραστάσεις και φεστιβάλ και όπως λέει «τα έχει λατρέψει».


«Είμαι τυχερή που έχω τον γιο μου»

Η Marianne αφιέρωσε τον χρόνο που πέρασε μετά τον θάνατο του Liam στην μουσική. Προσπάθησε να γίνει χαρούμενη και να ξεπεράσει τη λύπη. Μόλις κυκλοφορήσουν τα νέα της άλμπουμ  «Open Hearts» και «Magic» αργότερα μέσα στη χρονιά, η γυναίκα θα φύγει για ταξίδι με τον γιο της.


«Είναι ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή στη Nοτιοανατολική Ασία. Θέλω να του χαρίσω μια υπέροχη ζωή, τον μεγαλώνω μόνη μου. Τι θ’ αλλάξει αν πάμε κάπου αλλού; Είναι χαρούμενος, υγιής και μεγαλώνει όμορφα. Είμαι τυχερή που τον έχω», καταλήγει η Marianne.


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου